Tuesday, September 6, 2011

Home » , , » Reen Izrinda | Lagi satu blog dah siap!

Reen Izrinda | Lagi satu blog dah siap!

Salam.

Blog neh I edit selama tiga hari jek. Pemilik blog ini adalah seorang student di UiTM Kampus Bandaraya Melaka (KBM). Ini wajah baru belog beliau.


Oke. Korang boleh lah komen hasil kerja I kali neh. Maybe agak simple, tapi korang kena tau bahawa untuk meng-edit sesuatu blog tuh kita mesti ada sifat sabar yang sangat tinggi. Apa jek yang customer nak, kita kena buat even korang rasa dah lawa dah. Customer always right maaa. Sebab diorang bayar hasil kerja korang.

So, untuk kali neh, blog yang I edit neh tak berapa susah. Sebab customer I kali neh tak berapa fussy macam customer I yang lepas-lepas. Blog beliau sangat simple. Mudah nak edit. 

Done. Kepada korang semua yang nak usha-usha blog neh, sila klik http://reenizrinda.blogspot.com/ untuk ke blog beliau oke. Untuk korang yang lain yang nak menggunakan service edit blog neh, sila contact I yek untuk maklumat lanjut. chiao!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

18 Chumel(s) comment ヅ:

khuza hasan said... [Reply Here Bebeh!]

yank..wah..da ade business sendirik eh..c0ngrats..btw yank..kwn akk nk buat blog jugak..it's about beads & such..blog business jugak..nk amik upah jahit manik & etc..awk cas bape eh..akk ngah promote awk kt die nih..jgn mahal2 eh..hehehehe~

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@khuza hasan

biasa jek kak.
carik duit lebih.
hehe.. :)

Full templates org amek RM45 jek.
tp harga boleh runding.tgk pd blog yg mcm mana dia nak.

nuruashia ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

wawhhh..hebadnyee die..nty kalo nuru nk tny nurul pasal code2 boley x?

CIK FERRA AWW said... [Reply Here Bebeh!]

wah cantek cantek. tapi harge mahal tsktsk. tak mampu.

reen said... [Reply Here Bebeh!]

yippppppppa! thanks kak!


sangat berpuas hati :D

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@nuruashia ♥

boleh..
takde mslh.
boleh refer dekat tutorial nurul k?
:)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@CIK FERRA AWW

mahal ke?
berapa bajet awak?
I rasa blogger lain yg buat service neh lagi mahal kot. Jgn risau, harga boleh dirunding. Kalau betul2 berminat, contact I yek!
:)

cik kumbang said... [Reply Here Bebeh!]

wah...cantik2...
cepat nurul design..kalo cik kumbang amik masa berhari2 huhu...

btw nice design...sweet ^__^

khuza hasan said... [Reply Here Bebeh!]

okeh cun..da cantek sgt2 hargenye tuh..tp still boleh nego kan..hehehehe..okei2..pape akk bgtaw awk eh..:)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@cik kumbang

cik kumbang buat lagi cun kot.
nurul design biasa jek. just edit2 apa yg patut mengikut kehendak customer. hehe.. :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@khuza hasan

boleh.
tkde hal lah.
akak punya pasal.
hehe.. ;)

0nenanina Vanilla said... [Reply Here Bebeh!]

cantik la. pndai edit.. nak wat bissness mcam ni memang kena banyak sabar..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™