Wednesday, December 7, 2011

Home » , , , , , » Jiwang rupanya pakwe kita neh.. ❤

Jiwang rupanya pakwe kita neh.. ❤

Salam.

Actually semalam I dengan dia bergaduh. Korang nak tahu sebab apa? Malu nak cakap sebenarnya, tapi biarlah I taip kat sini. Biar I ingat sampai bila bila. Sebab nya, dia jeles I contact lagi dengan ex-pakwe I lagik. Pakwe mana yang tak jeles woi. I siap chat chat dengan ex-pakwe lagi dekat fesbuk. Dia marah la kan. 

Seharian dia marah. Tapi I buat bodoh jek. Dia senyap, I pun senyap. Sampai lah esok paginya baru dia cakap yang dia marah. Dia neh kalau marah, memang dia senyap jek tak nak cakap. Pastu mula lah text I bagi ayat merepek repek. Padahal dia tau yang I cuma ada dia sorang. Takkan ada dah orang lain. 


Bila dah tau yang dia marah, I pun mintak maaf. Dia sebenarnya sangat jeles kalau I contact dengan ex-pakwe I. Sebab dulu I pernah warning dia, supaya dia tak contact dengan ex-makwe dia. Dia cakap tak fair lah kan. I tak kasi dia buat, tapi I buat. I tahu I salah. Then I mintak maaf kat dia sambil nanges nanges. I bukannya contact ex-pakwe I tuh untuk berchenta chenta lagik. Ex-pakwe I pun dah tahu dah hubungan I dengan pakwe I neh. Sia[ dia suruh I kahwin cepat cepat lagik tuh dengan pakwe I neh. Just friend. Tapi salah I jugak sebab tak inform pakwe I yang I contact lagik dengan ex-pakwe tuh.

Petang semalam, I dah berbaik semula dengan dia. Kitorang kalau gaduh mana boleh lama lama. Paling lama pun takkan sampai 48jam lah. ngee.. :P Lepas tuh malam tadi I online fesbuk. I nampak dia post status neh kat wall fesbuk I.


Kalau korang, terharu tak? I? ofkos lah terharu gila! Sebab dia dah bersedia untuk berbicara dengan lebih serius tentang hubungan kami, termasuk soal pertunangan dan perkahwinan. Memang lah majlis tuh lambat lagi. Tapi I tak kisah. As long I tahu yang dia memang serius dengan hubungan neh, I dah cukup bersyukur. Lagi lagi bila dia cakap macam neh kat I semalam. :')


Tak sangka pakwe I neh jiwang. InsyaAllah, kalau dah memang tertulis di Luh Mahfuz yang I memang milik dia, I redha dan sangat bersyukur sebab I sangat cintakan beliau, InsyaAllah, sepanjang nafas hidup I. Aminnn.. ^.<
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

Syieda™ said... [Reply Here Bebeh!]

alahai chumelnya bf akak ni..hihihihi @_@

syieda pun jeles jugak @_@

Syieda™ said... [Reply Here Bebeh!]

alahai chumelnya bf akak ni..hihihihi @_@

syieda pun jeles jugak @_@

EirA said... [Reply Here Bebeh!]

alololo..tomeinya..beselah tuh,kalo jeles kan..mesti bf awak tuh riso kalo awk suke balik ngn ex boyfie awak..nyway,moga hbgn korang berkekalan yer.. InsyaAllah :)

H A N A N said... [Reply Here Bebeh!]

hehehehe...
sweet sgt...
insyaAllah... sme2 doa tau...^__^

CINTA UNTUK KITA said... [Reply Here Bebeh!]

alahai...... jadi rindu pulak dengan si dia bila bacab kesah akak ni hurmm.... rindu......

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@EirA

InsyaAllah..
sy akan tetap dgn dia sorg jek.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™