Tuesday, January 10, 2012

Home » , , , , , , » Ini hasilnya! You want get one?

Ini hasilnya! You want get one?

Salam.

Hai korang! Page ini I buat khas untuk review balik hasil kerja tangan I start I mula ambil tempahan service edit blog. Rezeki kan semua dari Allah. Terpulang kepada diri kita sendiri untuk berusaha mendapatkannya. 

Penghargaan juga untuk semua customers yang pernah guna khidmat edit blog dari I sebab I sendiri tak sangka yang I boleh lakukannya sebaik itu. Even baru nak belajar berjinak jinak dengan dunia blog design, but I bersyukur sebab I ada kekuatan untuk lakukan amanah itu dengan jayanya. 



Here I listed-kan semua blog yang pernah I renovated sebelum ni. Enjoy this!
Hope lepas neh rezeki I makin bertambah, dan design I makin comel. Thanks for all supporters, and my dearest customers! I love you all! :')

p/s: Kalau nak buat tempahan, just directly email me at nurul.purplechumel@gmail.com for any inquires. Thanks! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

22 Chumel(s) comment ヅ:

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

Ramainya customers Nurul. Keep it up sayam~ :D

cik kumbang said... [Reply Here Bebeh!]

terbaiklah nurul..
keep it up :)
*thumbs up wink3

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azlina

alamak! tertinggah pulak! hehe..
nnt nurul update yek! tamao sedey2 tau!

fAfAw said... [Reply Here Bebeh!]

hay chatek nye blog akak ...akak bleh x tak tlg buatkan adeq header ???pleasee

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@fAfAw

boleh. nnt email kat akak yek. nnt akak bg senarai harga. :)

Rafflesia™ said... [Reply Here Bebeh!]

alhamudulillah rezeki melimpah.-.-

* rindu akak lame xdatang cini -.-

rEaliTi hIduPku said... [Reply Here Bebeh!]

Akak, kalau nk minta akak buatkan full template boleh x? brape cas ek?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@rEaliTi hIduPku

boleh aje..
drop by your email at nurul.purplechumel@gmail.com

nnt akak reply dengan harga sekali..
:)

Mummy Chenta said... [Reply Here Bebeh!]

hye dear, kalau sis nak tempat full template how much ea

theme:Puple
header: sis nak ada pic baby tak kisah boy/girl

lain2 sis kurang pasti..boleh email kat sis tak apa yg ptut..

mrs_amar0511@yahoo.com

Azura abd rahman said... [Reply Here Bebeh!]

nice job nurul...keep up the good work...:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™