Thursday, March 1, 2012

Home » , , , » Papa, I Love You!

Papa, I Love You!

Salam.

Sehari selepas attended wedding dinner at Bora asmara Kuala Lumpur, I terus shoot ke Johor Bahru untuk melawat lecturer kesayangan kami semua. Walaupun penat sebab baru sampai Batu Pahat pukul 5 pagi, tapi tetap gagah bangun pagi pagi untuk bersiap siap ke JB. Rushing sebab beliau dah nak fly ke Kota Kinabalu, Sabah keesokan harinya. Beliau and his wife, Puan Farhana kena transfer sebab naik pangkat. 

Beliau ajar kitorang kelas Basic Kitchen and Commercial Kitchen. Sangat happening kelas beliau, walaupun beliau tegas semasa proses pembelajaran. Yang buat kitorang tak boleh lupa adalah trademark "Welcome to the Hell's Kitchen". Siyes sampai mati takkan lupa sebab beliau memang lecturer terbaik.


Encik Muzaffar Mohd Sidin.

Sporting gila lepas habis kelas commercial.

Best lecturer ever!

We all with him and his wife.

Missing this moment!

Pesanan papa kami!

p/s : Susah sangat nak ngam dengan lecturer. But finally, Encik Muz dapat ajar kami ilmu yang tak dapat kami lupakan sampai bila bila. Keep in touch Encik Muz and Puan Farhana!



Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Sam Banjamin said... [Reply Here Bebeh!]

hai... student hospitality ke? i pun sama.. but ex la.. skang ni dah keje di hotel UiTM as penolong pensyarah... salam perkenalan la ye...

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

untung dapat lecturer ngam ni.mudah di bawak untuk berbincang apa2 hal.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Sam Banjamin

a'ah..
sy pun ex student jugak..
dah 3 tahun tinggalkan poli..
salam perkenalan.. :))

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™