Wednesday, March 14, 2012

Home » , , , , » Promosi hebat tempahan edit blog! Now until 19 March 2012 only!

Promosi hebat tempahan edit blog! Now until 19 March 2012 only!


Salam.

Announcement! Promosi hebat yang julung julung kali nya diadakan buat bloggers yang minat nak mencuba khidmat edit blog dari I! Nak try tapi takut I charge mahal sangat? Ohh. Now I bagi promotion kaw kaw punya! Memang Nurul tak keluar rumah punya lah. Dok siapkan order jek. Jangan takut, harga yang I tawarkan neh memang sangat berbaloi oke!


Grab this chance sebelum terlambat! Pakej blog make-over termasuk header, banner dan iklan blog korang secara PERCUMA di sini selama seminggu tanpa was was! Hanya RM30 sahaja boleh dapat macam macam! Berbaloi tak? Apa lagi? Hurry up!

Terms & Conditions.
  • Simple blog make over anda akan mula di siapkan sebaik sahaja anda membayar payment in full dengan bukti pembayaran di e-mail kan.
  • Sebarang pertukaran atau pembetulan hanya boleh dibuat sebanyak 3 kali sahaja.
  • Sebarang maklumat atau pertanyaan boleh diajukan menerusi email atau facebook.
  • Iklan PERCUMA akan diberikan sama ada dalam bentuk entry bertulis (sticky entry), promosi sidebar atau di ruangan banner sahaja. Iklan akan disiarkan selama satu (1) minggu sahaja.
  • Promosi berakhir 19 March 2012 tepat jam 12 tengah malam.

Apa hang dok tunggu lagi? Hurry up! Rebutlah tawaran keemasan ini sekarang!
Any inquiries, just email me at nurul.purplechumel@gmail.com !
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

! Shealai Diaries ! said... [Reply Here Bebeh!]

wau..hebat....salam blogwalking...follow back yea :D

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

berbaloi baloi..semoga bisness nurul bertambah maju ye.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

thanks fizah!
doakan yek!
:)

psst!
#promote la dekat blog fizah!
fizah kan femes! :)

AfiZaOthMan said... [Reply Here Bebeh!]

nice....my inspiration blogger blogwalking follow lah saya TQ.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™