Tuesday, July 24, 2012

Home » , , , , , , » Get Extra Income with Exabytes Angel Programme for FREE!

Get Extra Income with Exabytes Angel Programme for FREE!

Salam.


Cepat masa berlalu kan? Sedar tak sedar, kita dah jejak hari keempat di bulan Ramadhan tahun ini. Rasa macam baru start puasa semalam. Dalam kemeriahan dan kesungguhan kita menjalani ibadah, pastinya kita juga ternanti nanti kedatangan Syawal lebih kurang 26 hari lagi kan? Biasa lah, bila dah sambut raya, mesti la kita berusaha betul nak dapatkan extra income untuk celebrate perayaan tu nanti. I ada jumpa satu cara untuk tambah pendapatan. Mari kita sama sama lakukan!


Pastinya ramai yang dah tahu dan sedar kewujudan sebuah syarikat pengiklanan yang bernama "Exabytes Network Sdn Bhd" kan? Dan dah ada pun yang dah dapat pulangan hasil dari pengiklanan yang disewakan di blog-blog mereka? Paling kurang pun, mesti dapat cheque yang berjumlah RM50, betul tak? Korang boleh check kat blog Kancilbiru ni. Kat blog LinAzlina ni pun ada bukti yang diorang dah dapat income dari Exabytes. I memang suka baca blog blog yang famous famous ni. Sebab I tak famous. Tu yang dapat baca pun jadik la. :)

Oke, mari  I story sikit pasal Exabytes ni. Exabytes adalah sebuah syarikat yang menjual pelbagai produk berkaitan domain and hosting. Produk produk yang dijual semua nya dengan harga berpatutan dan memang sangat berbaloi-baloi! Kalau korang tak tahu apa itu domain and hosting meh I bagitau. I tak pandai nak explain sangat, tapi ianya berkenaan website. Macam blog jugak. Kalau korang perasan, blog I ni bertapak under hosting "blogger.com". So semua blog yang bertapak under "blogger.com" akan diberikan alamat website www.XXX.blogspot.com ataupun sesiapa yang bertapak under "wordpress.com" akan diberikan alamat website www.XXX.wordpress.com . So domain I pulak ialah nurulchumel. So bila digabungkan hosting dan domain, maka terhasil lah www.nurulchumel.blogspot.com. Dan bagi mereka yang dah yakin akan kemampuan blog mereka, mereka boleh la membeli hosting dan domain sendiri. Tak payah la bertapak dengan blogger atau wordpress yang FREE ini lagi. Diorang boleh la beli domain, atau domain dan hosting sendiri. Kalau korang beli domain sahaja pun boleh, hosting tetap under blogger or wordpress. Maka tu la yang terhasil www.nurulchumel.com (contoh). Tiada lagi ber-domain kan blogspot. Oke, untuk keterangan lanjut tentang hosting dan domain, boleh rujuk sini.


Exabytes baru je melancarkan sebuah program yang bernama "Exabytes Angel Programme". Tiada syarat minimum. Kalau dulu, nak earn money kena maintain traffic blog sekurang-kurangnya 350uv sehari. Tapi sekarang tak payah dah. Asalkan ada blog, facebook, twitter, semua boleh join dah! Tiada bayaran yang dikenakan untuk korang. Tiada limit untuk share link dan promote dekat orang ramai. Bila korang sign up jek, korang dah confirm dapat RM50 dalam tangan. Lepas tu korang share la link ke, banner ke tentang produk produk Exabytes ni. Jangan risau, link untuk banner dan link untuk text semua dah disediakan. Korang hanya perlu promosikan sahaja. Dan setiap kali ada customer yang membeli produk produk tu under referral link korang, korang siap akan dapat komisen lagi! Korang tengok la jadual komisen kat bawah ni! Lumayan ke tak lumayan?


Yang paling penting bila kita promote promote Exabytes ni kan, ianya tidak sama sekali mengganggu status Glitterati Nuffnang kita. So, no worries oke! Exabytes ni bukan syarikat pengiklanan pesaing Nuffnang. Dia lebih kurang sama macam Heartbeat jugak la. Tak menjejaskan pun. Semuanya I dah tanya dulu dekat admin Exabytes ni sebelum I sign up. Yang paling best, admin Exabytes ni memang komited dengan kerja diorang. I baru jek hantar inquires, diorang terus reply!


Oke, lepas korang dah capai target komisen RM400, korang dah boleh cash out. Baru sedap sikit kan cash out sekali banyak. Lepas la korang nak beli baju raya, kasut raya, belanja family berbuka puasa, bagi duit raya kat anak anak sedara lebih sikit. HEHE! Apa lagi? Jom join sebelum terlambat! 

Klik sini untuk Sign Up!


Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™