Tempahan biskut untuk hari raya di buka sekarang! Order now!

by - Thursday, July 12, 2012


Salam.

Lalala!! Minggu depan kita semua umat Islam dah mula berpuasa kan? Lepas habis puasa mesti la kita semua nak beraya pulak kan? Bila dah beraya tu confirm kita mesti nak menjamu tetamu tetamu semua dengan kuih raya kan? Tapi mesti raaaaaamai yang tak cukup masa nak mengadun menguli biskut or kuih raya punya la. Mana tak nya, siang hari berpuasa, bekerja, dah malam pulak mesti dah penat, mana nak prepare baju raya lagi, nak siap kan kelengkapan keluarga semua kan. Cewah! Pandai betul si Nurul ni membayangkan. Tapi memang betul. My mom sendiri pun banyak beli jek kuih dan biskut raya ni. So untuk meringankan beban dan tugas korang untuk prepare biskut biskut raya ni, apa kata korang tempah je dekat I? I ada la tolong tolong member jual kuih raya ni. Biskut dia memang mabeles! Sedap wooo!!!!

KR 1 - Almond Chip Cookies (RM 28) 

KR 2 - Blackcurrant Snap (RM28)

KR 3 - Instant Cereal Cookies (RM 28)

KR 4 - Snowy Milky Cookies (RM 29)

KR 5 - Coconut Almond (RM 28)

Kalau suruh I suggest, memang la I akan suggest semua. Sebab semuanya sedap sedap belaka! Memang sangat berbaloi baloi. Harga pun tak la mahal sangat kan. FYI, semua harga di atas untuk 50 pcs ye. Kalau nak order, boleh la PM I dekat Facebook oke. Cepat la order sekarang! Rugi tau tak order. Sedap ni! ;)
Photobucket

You May Also Like

4 Comments