Sunday, July 22, 2012

Home » , , » Siapa mahu duit raya FREE? Mai rapat mai!

Siapa mahu duit raya FREE? Mai rapat mai!

Salam.

Siapa tak nak duit, bak mai duit tu bagi kat I jek.HEHE. Gurau jek. Oke, hari ni I nak share satu peluang hebat untuk buat duit. I pun tak berapa tahu setakat mana keuntungan yang bakal kita perolehi, sebab I pun baru joined. Tapi alhamdulillah, setakat yang I share ni kan, agak banyak jugak la untungnya. Tunggu duit masuk jek la nanti.

Oke. Korang jangan salah faham. I bukan ajak korang buat bisnes ke apa. Sebab kalau bisnes kan kena ada modal. Siapa yang nak join kalau kena siap bayar mahal mahal bagai kan? Peluang yang I nak share ni hanya perlukan ketekunan korang untuk share link jek. Pastu sebar kan. Tapi korang jangan lambat. Sebab peluang ini masih FREE sebelum 27 August 2012 sahaja!! Sebab company ni masih baru, dan they all bakal launching pada 27 August 2012. Jangan tak tahu, hari bertuah tu sebab tarikh birthday I!! :P

Oke, mari I share cara mudah yang menguntungkan ni. Tak payah modal. Cuma share link referral jek. Jom!


http://prelaunchx.com/x/nurulchumel

Bagaimana nak join?

01) Pertama sekali..cepat klik link ni, http://prelaunchx.com/x/nurulchumel adalah penaja anda..anda cuma perlu klik link ini untuk info dan daftar percuma sehingga 27/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up'. Pastu isikan Username yang anda suka..pastu isikan email anda sendiri serta password anda.. selepas itu isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..pastikan password anda adalah sama dgn password semasa anda isikan password mula mula tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ke log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..

02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi utk "
FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.

03) Ketiga, Klik petak I have subscribed dan klik "clear task".
Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudian di page Task list tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "clear task.

04) Anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link". Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. Copy paste link anda dan letakkan di wall FB anda. kalu ada tweeter, blog, website sendiri, lagilah bagus krn lebih ramai org akan lihat dan klik link anda utk daftar sptmana anda buat tadi. Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5.

Amacam? Mau try? Alahai.. tak rugi pun. At least kita try kan. Kalau tak dapat apa apa pun, bukan rugi pun, sebab kita tak keluar 1 sen pun. Mana tahu boleh untung pulak? Hmm. Beraya sakan la korang! Kih3! I just shared only. Nak try, sila kan! Kalau tak nak, tengok jela. HEHE. Selamat mencuba! :')

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

lailatul fatiqah said... [Reply Here Bebeh!]

wah ! kite join bnd yg same la. hrp2 ade hasilnye kan. cek cek memg best la die pny income tu. hehe.. duit raya ! duit raya !

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™