Tomato Clear Skin TCS | Sabun Tomato Terbaik!

by - Thursday, August 25, 2016

Salam.

Tomato Clear Skin | Sabun Tomato Hebat!


Daripada kita stress stress tengok muka orang lagi cantik, lagi putih, lagi bersih, lagi mulus daripada muka korang, lebih baik korang spend duit sikit beli sabun Tomato Clear Skin ni. Dah tentu muka korang akan bersih bebas jerawat, jeragat, parut, bintik hitam dan kelihatan lebih muda berseri! 
Tak mahal aihh sabun ni semua mampu milik. Seketul sabun ni korang belah belah kan untuk jimat, boleh pakai sampai 5 bulan tau! Tahan kan? Jimat ke jimat??

Harga Tomato Clear Skin
RM 40.00 sahaja!!
*Tidak termasuk caj postage ye.
Postage cuma RM 7.00 untuk Semenanjung Malaysia dan RM 11.00 untuk Sabah & Sarawak.
Untuk pembelian,

Whatsapp / Telegram 
+6019-686 5048
Photobucket

You May Also Like

4 Comments