Lunch at Sultan Restaurant Cyberjaya

by - Thursday, August 18, 2016

Salam.

Entry throwback lagi. Hihi. I suka simpan story story lama, pastu bring up di suatu hari yang hening. Haha. Lepas balik Jerantut hari tu, kitorang pergi Cyberjaya untuk hantar adik I yang last balik KRU Academy. So dah alang alang menyeluk pekasam, biar terus makan sekali. HAHA! Ni restoran makanan Arab dan Iran yang paling best sekali yang I pernah try. So far, dah dua kali makan kat sini. Memang puas hati.

Muka dah kenyang semua ni.

Ni muka kelaparan.

Dah dapat foods kitorang!

Air order 3 jek. Sebab glass dia memang besar. Kalau minum sorang confirm tak habis.



Settle satu masalah. HAHA!


Selfie mesti ada. :P

Jom layan video ni. So korang tau kitorang makan ape. 

Lain kali kalau ada rezeki nak datang makan lagi sebab sedappp! :)

Photobucket

You May Also Like

0 Comments