✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, September 29, 2010

Home » , , » Detective Conan

Detective Conan

Salam Reader's!!~

hye u alls. ohh. baca title tu. mesti u alls pelik kan? ehh. Nurul ni. tiba-tiba pulak Detective Conan. apa lagi la yang dia nak mengarut tuh? hmm.

oke. kalau u alls nak tahu, Detective Conan adalah satu watak kartun yang i minat sangat sejak i kecil-kecil dulu lagi. watak nya memang mencuit hati i. u alls tahu tak, dulu masa i kecil-kecil, i bercita-cita nak jadik Inspektor Polis tau. tapi bila dah meningkat remaja, i nak jadi Pensyarah pulak. hehe. i nak jadi polis dulu sebab i suka tengok cerita-cerita atau filem aksi dalam TV. u alls tahu tak, dulu i suka sangat-sangat tengok cerita yang ada aksi penyiasatan, pastu tumpaskan penjenayah. adore that story! 


pastu kan, masa i kanak-kanak dulu, i suka beli novel penyiasatan. macam best je baca novel macam tu. trick yang they alls guna untuk menyiasat dan membongkar jenayah. memang syok!

Tapi, i minat sangat Detective Conan sebab watak dia cute sangat! comel je kalau tengok dalam TV. u alls tahu tak, sampai sekarang i minat tengok cerita kartun tuh. setiap hari, kalau i kerja petang ataupun malam, i akan set time pukul 11.30 pagi sampai pukul 12.00 tengah hari untuk tengok cerita tu di Astro Ceria. gila kan i?  



biarlah u alls nak cakap i budak-budak ke apa. memang i admit yang i ada simpan satu album koleksi gambar conan je. i suka! sekurang-kurangnya, i tak minat benda tak senonoh kan? hiks!!~

Conan Edogawa

Sinichi Kudo

then.. kalau u alls nak tahu, selain dari meminati Detective Conan, i juga meminati cerita kartun ini...


i memang belum cukup dewasa. so, jangan lah u alls pelik kalau u alls asyik nampak i touching je!! hiks!!~
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

hani apandi said... [Reply Here Bebeh!]

nurul, hani cari gak shoutbox nurul..tapi tak tau kat mana..hani komen kat sini okeh..

nurul ada masalah ngan si dia ke?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@hani apandi

shoutbox nurul bleh sorok-sork la hani..ade je kat tepi belah kanan tuh..takde ape hani..dah setel dah semua..biasa la, kapel gaduh..huhu!!~ :')

LYD a.k.a Makcik said... [Reply Here Bebeh!]

yunk2...i adore kat spongebob...cumel2...petak2..

yunk nk tny ni...mcm mn nk buat gmbr kat shoutbox tu yer...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@LYD a.k.a Makcik

gambar yang bila tulis nama nurul, keluar muka nurul tu ke?

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™