Gua Tahu Itu Siapa Contest

by - Wednesday, September 22, 2010

Salam Reader's!!~

hye u alls. untuk entry kali ni, i nak ubah sikit gaya bahasa i. sebab ini contest. dan kali ni, contest ni dianjurkan oleh Hamzah Ian. so, i guna gaya bahasa yang beliau gunakan dalam blog beliau yek! "Lu and Gua"! 

caya lah bro! gua nak join this contest. sebab tiba-tiba gua jadik mata duitan bila lu offer nak bagi duit! gila kaya lu ni bro! arghh! gua nak join! and make sure gua menang ea bro!! oke. korang klik banner bawah ni untuk join contest mamat separa matang nih!


hah!!~ kan gua dah cakap, mamat nih memang separa matang. tengok banner! otromen! kuat lah tu menewaskan musuh. har! har! har! begitu la gaya gelak budak separa matang tuh. oke. sekarang gua nak teruskan sessi menjawab soalan. gua kena main teka teki kot. huih! gila la mamat nih. buat contest sukar. tapi gua nak try gak. har! har! har! try and error. cuba tengok nih!


hah!! tengok tu soalan dia. mencabar minda bukan? kaum kerabat dia, or sapa yang amek gambar nih mesti tau sape kat sebelah beliau tuh. betul tak? oke. gua try ehh. jawapan nya berbunyik begini.

"Gua rasa kat sebelah lu tu adik lu lah. betul tak? adik lu tengah melahap kuih raya. tak silap gua kuih tat nenas kot. har!har!har! sebab gua suka amat kuih tu!"

gua main bantai je jawab. ntah betul ntah tidak. yang penting, even jawapan gua salah pun, gua nak jugak hadiah! tak kira.. har! har! har!

oke lah. lu orang kalau nak join contest mamat separa matang nih, sila layari http://terbangtinggitinggi.com/ ya? oke. gua nak tag tiga orang nih!
done bebeh!!~
Photobucket

You May Also Like

13 Comments