✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, September 26, 2010

Home » , » DiGi iPhone 4 me

DiGi iPhone 4 me

Salam Reader's!!~

hye u alls. sekian lama i menyepi, terasa rindu pulak pada mr lappy. just now i baru balik from KL. penat tak terkira. tapi i gagah juga jenguk blog kechentaan i ni. terperasan pulak satu contest from nuffnang. as usual, i mana boleh ketinggalan contest nuffnang nih! so, i must join!

tajuk contest adalah seperti di atas. u alls tau tak, dah lama i idamkan iPhone. cuma keadaan kewangan i je yang membatasi segalanya. i memang minat lah. design and function dia yang buat hati i ni tertawan. sebab tu i nak sangat join contest nih!


oke. why DiGi iPhone?? i nak sangat-sangat DiGi iPhone sebab...
  • Face Time ; i ni kan penggemar phone yang boleh make video call. senang i nak 3G ngan my chenta hati. hiks!!~ selain dari itu, iPhone ni ada kemudahan WiFi. so, senang lah i nak meng'update' blog i ni kalau i tak sempat on mr. lappy.
  • Retina Display ; gambar jelas gila. terang-terang depan mata. tak ke syok tuh?
  • Multitasking ; boleh buat macam-macam dengan iPhone ni tau. boleh run macam-macam application dalam satu masa yang sama. lepas tuh tak usah risau tentang jangka hayat bateri. sebab, memang tahan lama.
  • HD Video Recording ; merakamkan detik-detik indah dalam hidup i memang sesuai dengan kerjaya i sebagai part time blogger kan? so, apa lagi yang i boleh cakap, selain daripada i nak sangat iPhone!!
  • 5-megapixel camera ; hand phone i yang sekarang ni baru 3.5 megapixel je. so, untuk tingkatkan kualiti gambar, and menambahbaik gambar-gambar yang i snap tu, sudah pasti la i nak camera yang terbaik. lagi-lagi untuk kaki posing macam i nih. harus lah!


.Face Time.

.Retina Display.

.Multitasking.

.HD Video Recording.

.5-megapixel camera.

wow! mengidam sungguh i nak memiliki iPhone! tapi apa kan daya, kewangan i membatasi segala nya. wahai encik-encik nuffnang dan DiGi yang sungguh baik hati. sila lah berikan iPhone tersebut kepada i yang tengah mengidam ini!!


sesungguhnya..
~i Want that DiGi iPhone very much!!~
plisshh!!!~

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™