✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, September 7, 2010

Home » » ENVEEUS.COM first contest by Bella!

ENVEEUS.COM first contest by Bella!

Salam Reader's~

hye u alls.
i think, i nak try untuk jadi serious dalam ber'contest'. hiks!~
alamak!! tak boleh lah.. i tak boleh nak jadi serious macam Bella.
Siapa Bella?

oke. 
if u wanna know who is Bella, please feel free to click HERE!
then u alls semua akan kenal Bella.



oke.
i think, i sangat kagum dengan Bella.
even though blog Bella seakan blog baru, tapi gaya penulisan Bella amat merumuskan yang Bella sememangnya seorang yang matang. dengan gaya bahasa yang konsisten, i dapat rasakan blog Bella bakal bersaing dengan blog-blog fabulous yang ada sekarang ini.

Kalau nak challenge dengan blog i, memang takde lah kan? sebab blog i ni more to personal blog. so, i just type anything happen in my life only. just have a little bit information yang i rasa i patut share dengan my readers. that's all.

U alls tau tak, blog Bella nih memang best.
Fully english typing pulak tuh.
Cara pengolahan ayat pun i rasa beliau ni sangat pro orangnya.
i think, Bella ada talent untuk bersaing dengan nama-nama besar macam redmummy.com , benashaari.com , eyriqazz.com , cikgudahlia.com dan juga kancilbiru.com .

Untuk pengetahuan Bella, nama-nama di atas adalah otai-otai yang selalu dapat buffered earning gempak-gempak tau. Blog they alls ni ada dekat my bloglist. bahagian Adore this blog.

even my blog dah nak dekat setahun dah, but i belum yakin yang i boleh ada domain sendiri. but, i tengok Bella memang terbaik. i hope Bella success!

i think, i takde harapan pun untuk menang this contest.
but i just try my luck only!
mana tau, i dapat kan?
for Bella, i wish all the best to u.
glad to know the good blogger like u.

done!
ehh.. u alls nak join this contest?
oke. meh lawat blog Bella ye.
http://www.enveeus.com/

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

woah, nak terjah itu bella..
gd luck yunk!

fara said... [Reply Here Bebeh!]

ni bella yg gf edward cullen tu ke?
heeeeeeee~

:P

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

nk menyibuk gak...hurmmm lyd dh tgk dh link ttg bella ni...dia pny penulisan nmpk matang...english writing dia pn easy going lah...x der nk pening2 pale & x pyh nk buka dictionary...heheh...hope to bella berusaha lagi tuk published a good entry...(^.^)V

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@fara

no idea..~
gf sape2 pun i tak tau..hiks!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD

hah..kan i dah cakap, bella ni memang mengagumkan..hehe..!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™