✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, September 3, 2010

Home » , , , » Fikiran Kolot Tahap Mangkuk Ayun!

Fikiran Kolot Tahap Mangkuk Ayun!

Salam Reader's~

entry nih ditaip dalam keadaan emosi yang kurang stabil.
sape kenal i, mereka akan tau yang i memang pantang orang maki i.

arghh!!
apa lagi i nak buat untuk puaskan hati semua pihak??!
apa salah i sampai Budak Itu boleh memaki i dengan sewenang-wenang hati nya??
apa dia ingat, dia Diva???
hahhhh! boleh jalan daaa..

oke.
i admit, yang i dengan her boyfriend ada contact.
itu pun as a school mate ONLY oke!
actually boyfriend dia tuh my EX..
tuh yang dia marah sangat tuh.
i break up dengan my EX tuh pun sebab i bagi kat perempuan tuh!
sikit pun i tak heran. sebab i dah ada my chenta hati. takde masa nya i nak kacau boyfriend dia.
i break pun sebab boy dia yang curang. bukan i.
sorry, i bukan perempuan terhegeh-hegeh oke.

sila tengok betapa bahagianya kami ye wahai perempuan..

oke.
just nak pesan dekat u alls semua.
jangan contohi perangai perempuan yang i maksudkan itu.
dia memang tak tahu bersyukur.
tak sedar ke dia yang i dah korbankan cinta lama i untuk dia.
lepas tuh dengan sungguh takde rasa bersalah, dia caci maki i dengan perkataan yang amat bisa di hati dan di mata i nih. sudah lahh..laman sosial nih bukan untuk bergaduh, bermusuh. tapi untuk kemudahan kita merapatkan silatur-rahim, membina ukhuwah. harap beliau mengerti. 

i sakit bila ada orang yang benci i. sebab i tak nak ada musuh dalam hidup i. yes. i betul-betul tak nak. kalau ada sesiapa yang ada niat nak bermusuhan dengan i, lupakan lah. pergi carik orang lain oke.

done!

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

haiya, tu perempuan gilasss..tak pernah bsyukur la tu..suruh dia kawen cepat2 la ngan pakwe dia..hehehe..nurul, dah letak lam blog list..baru update..yang entry nurul tak fhm tu..esok2 hani translatekan dlam bahasa melaya oke..:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@DiAhaNi ApAnDi

tu la pasal..dah cemburu buta sangat..oke, thanx masukkan dlm bloglist..hehe..hehe..oke.. ;)

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

ouchhh...sakitnyer ati dgr ade pompuan mcm tu...pttnyer pompuan mcm tu kena ketuk je pale dia...udah2 nurul...kalo dia col hanq lg..hanq off je tepon tu time dia tgh ckp..biar dia rasa...hahahahahk...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD

haa..tu lah..kalau dia ade depan mata..nak je i ketuk kepala dia tuh..sakit ati..tp skrg dah cool..hehe..~~

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

ade juga pmpan mcm tu kan.. sekeh2 sikit. hakhak..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

i rase, i baru jumpe dia sorg je yg berperangai pelik sebegitu!ahakz!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™