Tuesday, November 2, 2010

Home » , , » 25 Top Secrets About Nurul

25 Top Secrets About Nurul

Salam Rader's!!~

Once you have been tagged, you are supposed to write a note 25 random facts, or goal about you. At the end choose 25 people to be tagged, you have to tagged the person that tagged you. If I tagged you, it means I want to know more about you.

hye alls. hmm. dah dua orang bloggers yang tag i untuk buat benda ni. dak eina dengan melissa anjell. dan untuk tidak menghampakan they alls, i buat list ini. alamak. semua orang tau lah secret i lepas ni ye? hahaha..whatever. semua nya sudah ditapis terlebih dahulu untuk menjaga nama baik si penyair penulis oke.

oke. list below is all abouts my random facts oke.

  1. Nama sebenar ialah Nurul Izzati Binti Mohd Siri. Gelaran kat rumah adalah Kakak. Tapi adik sedara ramai yang panggil Kak Long.
  2. Umur I pada 27 August 2010 adalah 22 tahun. i am still youngest from u alls! ahaks! 
  3. Pernah bersekolah di EMPAT negeri yang berbeza. Johor, Kuala Lumpur, Selangor dan Perak.
  4. Sangat suka berkawan. Mudah menyesuaikan diri dengan persekitaran baru.
  5. Sudah menpunyai teman istimewa yang tiada tolok bandingnya. walaupun beliau suka merendah diri, i tetap sayang beliau!
  6. Sangat sukakan music. setiap hari I confirm akan menyanyi. even lagu tu orang tak pernah dengar. I kan composer! hik3!!~
  7. I sangat tidak sukakan haiwan. apatah lagi untuk membela haiwan peliharaan. tapi i suka makan ayam oke. fullstop!
  8. I seorang yang gilakan warna pink. Dulu sangat bencikan warna tersebut sebab macam warna fondan! nyah! tapi sejak dah mula belajar bercinta, dah suka pulak dengan warna merah jambu itu!
  9. Seorang yang GEMUK! tapi cute. sedang berusaha sedaya upaya untuk menurunkan berat badan yang semakin melonjak ini.
  10. I mempunyai dahi yang luas. orang kata, dahi luas ni pandai. orang cina pula kata orang dahi luas ni ada good luck! hmm. tapi ada pulak makhluk asing cakap I Jendol! sila tanya orang yang faham ye, apa itu jendol. huhuh!
  11. Bagi I, I sudah mempunyai rupa paras yang elok dan tiada cacat celanya. I ni cantik ke?
  12. Suka inter-frame depan camera. I suka posing depan camera dan bajet diri tu ayu. hahah. 
  13. Sebenarnya sangat meminati bidang Photography. suka tengok benda yang cantik. tapi i ni sumpah tak kreatif langsung.
  14. Mempunyai impian besar. Nak ada rumah, kereta, dan nak belanja MAMA dan AYAH pergi buat ibadat HAJI. tapi bila entah!
  15. Sangat meminati Lisa Surihani. sangat suka penampilan beliau. Rasa nak jadi macam beliau. Popular tapi sopan. still nampak cute.
  16. sedang berusaha untuk memperbaiki diri sendiri.
  17. tak suka benda yang comot dan selekeh.
  18. sangat suka drive laju-laju. release tension. jangan ikut perbuatan ini!
  19. Suka cuba fashion baru. even I tahu, fashion tu tak sesuai dengan diri I.
  20. Seorang yang simple dan mudah didekati.
  21. Seorang yang sungguh mudah terasa dan mengalirkan air mata.
  22. I suka makan. sebab tu badan tak kurus-kurus. wakakaka!!~
  23. Perkahwinan impian adalah pada umur 25 tahun. tapi tak tahu lah akan tercapai ke tidak.
  24. Mengimpikan 4 cahaya mata. 2 lelaki, 2 perempuan. sepasang. kan comel je tu.
  25. I adalah seorang wanita yang amat sederhana dan tidak mempunyai apa-apa kelebihan lain selain perasaan ingin dicinta dan mencintai. I berjanji dengan diri sendiri akan mengubah hidup I menjadi seorang yang lebih matang dan menerima segala ketentuan Tuhan dengan fikiran yang lebih dewasa.


.Doakan kebahagiaan saya tau kawan-kawan!~

i tag
. intan
. ana .
. shara .
. lynn .
. makbed .
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

21 Chumel(s) comment ヅ:

Dudu said... [Reply Here Bebeh!]

aminnn.. moga-moga Nurul n bf bahagia sampai ke anak cucu + cicit .. =)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

25 tahun?? awal tuh~ lg 3 tahun kot~~ huk3~ =.=

Tomato Gurl's Life said... [Reply Here Bebeh!]

cik tom doakan kebahagian nurul..thanks tag..tp ciktom dah penah buat..so cik tom update je nama nurul dalam entry tue boleh??sbb nak buat lg 25..byk sgt..hihi..

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/pleasa-jangan-tag-saya-lagi.html

lily lotus said... [Reply Here Bebeh!]

akak pun suka pink jugak :) pink tu kan comel..just like u!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NuSaNa NoSa 91

haha..kahwin umur 25 tu standard la syg..takkan nak tunggu tua baru nak kawen..dah tak fresh dah..hehe.. :)

FaiZ said... [Reply Here Bebeh!]

moga berbahagia di samping org yang tersyg...

SyHiErA BuDaK peLiK :) said... [Reply Here Bebeh!]

akak ! kite same birthday lah :) bangga :D

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™