Tuesday, November 2, 2010

Home » , , , , » Most Popular Keyword

Most Popular Keyword

Salam Reader's!!~

hye u alls. dah lama kan i tak post something yang berbentuk ilmiah? mana tak nya, asyik post entry mengarut-ngarut je. macam biasa, busy dijadikan suatu alasan yang sangat kukuh. 

oke. everyday, berjuta-juta carian yang dijalankan oleh engine carian. dan seperti yang kita tahu, berbagai engine carian telah wujud dalam dunia maya ni. sebagai contoh, Google, Yahoo! dan Bing. manusia dalam dunia sekarang ni pula memang dah sebati sangat dengan engine carian. apa yang beliau semua cari ye? oke. sejumlah engine-engine carian utama menyediakan satu cara pengimbasan  ke dalam laman web untuk segala pertanyaan. dan setelah dikaji dan diselidik, mereka berjaya menemukan kata kunci ataupun keyword yang paling popular di antara engine carian. oke. lets check it out!

  • AOL Hot Searches : Top current queries, or see those in the last hour, last day and within particular categories.
  • Ask IQ : See top searches at Ask.
  • Dogpile SearchSpy : Choose to see either a filtered or non-filtered sample of top, realtime search terrms from this popular meta search service. Sister site MetaCrawler offers a similar MetaCrawler MetaSpy service.
  • Google Trends : Allows you to tap into Google's database of searches, to determine what's popular. View the volume of queries over time, by city, regions, languages and so on. Compare multiple terms, as well. See a review : Google Trends: Peer Into Google's Database Of Searches.
  • Google Zeitgeist : What people are searching for Google and its associated specialty services in a variety of categories. There are versions for various countries, as well.
  • Lycos 50 : Long-standing service showing top searches at Lycos each week.
  • MSN Search Insider : Top 200 queries on MSN Searc (annoyingly in random order), top "movers" inTV, sports and music, and a "duels" feature pitting top queries in a race against each other.
  • Yahoo Buzz Index : Shows you what's hot and what's not in terms of search topics at Yahoo.
source credit to: SEW .com

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™