Friday, November 26, 2010

Home » , » Saya Suka Blog Awak La !

Saya Suka Blog Awak La !

Salam Reader's!!~

hey alls. ahha.. lama dah kot I tak join segmen-segmen blog abang ben ni. Takde masa ohh. busy!! haha. busy lah sangat. tapi kali ni, I nak join segmen ni. I kan blogger baru, so kena lah rajin datang blog orang famous-famous then landing kat blog they alls. betul tak? haha. kan tu cara promosi kan blog.




oke. segmen kali ni memang mudah. hanya senaraikan 5 blog kegemaran yang kita suka. lepas tu, tinggalkan komen di blog kegemaran kita tu. senang kan? oke. jom tengok blog siapa yang I suka oke. 

Sila PILIH 5 BUAH BLOG YANG KORANG SUKA SANGAT MASUK BACA .. PILIH DENGAN BIJAK !






oke. ini dia top-5 blog yang I akan baca dan akan stalk setiap hari. perlu diingatkan, setiap hari ye. I suka sangat! yang lain-lain yang I tak pilih tu, bukan blog u alls tak best, besttt...sangat! tapi dalam banyak-banyak yang best tu, mesti lah ada yang paling best kan? oke. kalau u alls tak percaya yang blog-blog kat atas ni best, try ar pergi jenguk blog they alls. I jamin semua suka!


Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™