Friday, November 12, 2010

Home » , , » Sponsored Posts

Sponsored Posts

Salam Reader's!!~

hye alls. 
oke. this is my first time I dapat sponsored posts dalam blog. 
Before this, I belum pernah lagi dapat benda ni.
Actually I pun tak berapa faham sangat benda ni.


ada siapa-siapa antara u alls yang tahu tentang benda ini?
Kalau tahu, let me know ya.
Sumpah I tak tahu apa benda nya ni.

thanks alls for reading.
regards,
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

DaHLia said... [Reply Here Bebeh!]

wow...
Nuffnang bg sponsored post ke?
tahniah!

Lizzie Yasmin said... [Reply Here Bebeh!]

mesti ada buat blog pasal coolest interm yang dapat job kt Singapore hari tue.. kn dia janji nak bagi rm20 tuk beberapa pertama... kalu tak silap...

Amirrah Zawani said... [Reply Here Bebeh!]

wahh..
apa tu.. sy pun x tau..
x pernah dpt pun.. hehe!! :D

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Lizzie Yasmin

ha'ah la..baru teringat.
thanks ye inform I .. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™