Saturday, January 29, 2011

Home » , , » Blog Review | Miss Yaty the Sophisticated Girl

Blog Review | Miss Yaty the Sophisticated Girl

Salam All.

hey korang. Lama kan I tak online? huhu. biasa lah. I kan bakal bini PM. Tu yang asyik busy memanjang. HAHA! oke. Dah sekian lama I merehatkan minda dan jari-jemari I yang halus ni, hari ni I nak continue lah kerja I yang terbengkalai hari tu. oke. Untuk blog review kali ni, jom kita terjah blog cantik kepunyaan Miss Yaty. Beliau dah pun membuat permohonan kepada I untuk me-review blog beliau. Jom kita terjah!!



oke. mari baca, apa yang I dapat komen dari blog beliau. Nampak cantik kan? oke. jom saksikan, apa komen judge! HAHA!
SOPHISTICATED GIRL
  • oke. overall, bagi I semua nya nampak oke. Cantik. Tiada cacat cela. Tapi kan, ada satu benda yang I perasan dalam blog ni. hmm. cuba korang teka apa?? oke. straight to the point. I nampak blog ni macam ada iras-iras blog Cik Tom je. Even tough blog ni ada sedikit kelainan dari segi warna tema dan perwatakan blog, tapi layout korang ni memang ada iras. Kenapa ya? Siapa tiru siapa ni ye? =.=
  • Macam blog cik tom, I memang suka blog yang kemas dan nampak matured.
  • Warna blog sesuai dan matching.
  • Susun atur ayat dan penggunaan bahasa yang mudah difahami.
  • Sangat suka tengok koleksi gambar peribadi beliau. Sungguh cantik.
Amacam? best tak blog beliau? Nak berkenalan? sila lawati laman blog beliau di ----->>http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Miss Yaty said... [Reply Here Bebeh!]

thanks nurul sebab dah review blog miss yaty..

act cik tom tu kakak miss yaty..hihi..dia yang ajar buat layout sebijik macam dia tu...

mungkin ramai musykil sebab tak ramai tahu miss yaty adik cik tom..

insyaAllah kalau dah ramai cakap pasal layout sama nanti miss yaty tukar baru.. :)

thanks sebab review blog miss yaty ye :D

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Miss Yaty

ohh. yeke?
patut la sama.
haha. anyway, blog u mmg best!
kim salam kakak ye! :)

♥Miss Farah♥ said... [Reply Here Bebeh!]

cantik..jangan lupa review blog sya :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™