Blog Review | Cik Tom Gadis Tomato yang hebat!

by - Wednesday, January 05, 2011

Salam All !~

Hey korang. Mesti korang dah tunggu-tunggu kan blog review dari I? Sorry lah oke. I ni kan hard worker a.k.a pekerja berdedikasi. So, banyak komitmen yang I kena beres kan dulu. Hope korang paham ye. Eh. I dah ngarut-ngarut terlebih sudah. Seriously, I tak expect penyertaan yang ramai macam ni. But, syukur alhamdulillah sebab ramai yang join. Never mind, lagi ramai yang join, lagi ramai lah yang dapat kenal-kenal antara satu sama lain kan? =.=



Untuk first review, Cik Tom dah cop nak jadi orang first. So, I bagi peluang untuk review blog beliau dulu. Korang yang lain jangan jeles oke. Sape suruh tak drop komen awal-awal. HAHA.

tag2

oke. Itu banner blog Cik Tom. Tak silap I, Wanzi yang design banner tu untuk Cik Tom. Bertuah beliau. Free-free je dapat banner. I jugak masih dengan banner lama. HUHU. tapi Cik Tom juga masih kekalkan banner lama beliau. Iaitu yang ini.



oke. now. Jom kita tengok apa yang I nak komen tentang blog Cik Tom ni. hmm. Cik Tom ni agak famous. Tiba-tiba I nervous nak komen. HAHA. Lets check it out!
TOMATO GURL'S LIFE
  • Blog oren yang sangat sedap mata memandang. Dulu-dulu, blog beliau warna unggu. Comel. Cantik. Tapi, maybe sebab warna tomato tu oren, beliau dah tukar warna blog beliau kepada warna oren. But, tetap cantik.
  • Beliau memang tak kedekut dengan tutorial. Banyak tutorial yang beliau dah share dengan blogger yang mintak tolong and tanya macam-macam soalan pasal blog. Rasanya, I pun belum expert macam beliau tu.
  • Beliau baru je tukar domain. Dulu domain beliau panjang. Susah nak ingat. Sekarang ni, simple je. Senang nak ingat. http://ciktom.com/ . Senang kan?
  • Follower blog beliau ni masa mula-mula I kenal dengan beliau, rasa nya lebih sedikit dari follower I. Tapi, I tak tahu, maybe berkat kerajinan beliau, tup-tup dah seribu lebih. wow! marvelous kan??
  • Beliau design blog beliau sendiri tau. Sebab tu simple je. Tapi sedap mata memandang.
oke. for the conclusions, I suka blog beliau. dan mungkin juga siapa-siapa sahaja yang melawat blog beliau akan teruja dan jatuh cinta dengan blog beliau. beliau sangat baik dan mudah mesra dengan blogger lain. trust me bebeh!

I doakan blog Cik Tom akan terus maju dan dan terus kekalkan kerajinan beliau meng'update' dan memberikan tutorial yang bakal membantu blogger lain dalam dunia blogger ni. Wish u luck Cik Tom!

Untuk korang yang belum kenal lagi dengan Cik Tom, sila-sila kan lah melawat blog tomato beliau yang comel tu ye! http://www.ciktom.com/
Photobucket

You May Also Like

9 Comments