✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, January 28, 2011

Home » , , » Heartbeat | Our new Side Income

Heartbeat | Our new Side Income

Salam. 

hye korang. tadi I blogwalking sikit-sikit. then I singgah-singgah la kat blog yang I selalu singgah kan. Masing-masing dah banyak berubah. emm. Dari segi layout, ada yang dah tukar domain, ada yang dah guna tema warna blog lain, ada yang dah semakin matang pun ada. hmm. matang?? apakah??!!~?

oke. majoriti blog yang I singgah menunjukkan perubahan positif la. Ada yang makin ramai follower. Ada juga yang dah nak cash out duit Nuffnang. Alhamdulillah. Semakin ramai yang dah ada blog. Bagus lah. Asalkan tidak menggunakan blog untuk perkara yang salah, sudah la.

Sebut pasal Nuffnang, lately ni I dapat perhatikan yang ramai juga tambah side income lain selain Nuffnang. Maksud I Heartbeat. Menurut sumber yang I dapat, dengan menyertai Heartbeat ini, status Glitterati Nuffnang tidak akan terjejas. hmm. sejauh mana kebenarannya? Itu I tak pasti. Tapi I tak takut untuk mencuba. Selagi perkara itu tidak mendatangkan kesalahan, maka I rasa tak salah la kot. Try and error. HEHE. Dah la color dia pun macam matching je dengan color blog I kan? kan? kan??? =.=

Untuk sesiapa yang tak tahu apa itu Heartbeat, inilah dia Heartbeat!
sila klik lah banner kat atas tu untuk maklumat lanjut ya!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

betul eh xeffect nuff? tkot nak try..
tp memang nmpk ramai da pakai kn..

cIk JanNah said... [Reply Here Bebeh!]

eh i pon ada bc gak psl heartbeat nie. tp tak kesempatan nak xplore coz line tenet sgtnye nazak

hik3

blog-tips-kurus said... [Reply Here Bebeh!]

hb! hb! hai si chumel,
nak tanye: camne nak ejas banner bwh my header tu? ciput je ke kiri.. nak dia centre & bigger. TQ bebeh:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@blog-tips-kurus

senang je. just pilih banner ikut size yg besar. then after paste dekat blog tu jangan lupa letak center dekat depan dengan belakang code tu.

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™