✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, January 3, 2011

Home » , , , , » Renovate Blog 2011 | Cun sangat ke??

Renovate Blog 2011 | Cun sangat ke??

Salam All !~

Korang. I dalam proses pembinaan wajah baru blog 2011 ni. Tapi sampai sekarang idea tu belum sampai. Macam mana ye? Korang ada idea best-best tak? aduih, penat I pikir-pikir. Sampai pukul 2.06 pagi pun I tak boleh tidur.

Header je yang I dah tukar. Simple se-simple gila. Azam tahun baru ni, I tak nak loghat-loghat. Gelabah nak renovate blog ye-ye sangat. Biar simple-simple. Tapi still ada visitor even tak ramai. Haha!

ohh ye. Lupa pulak nak inform. Sempena kehadiran bulan baru, tahun baru ini kan. I ada terfikir nak berkenalan dengan lebih rapat dengan blogger-blogger yang ada dalam dunia blog ni. Tak kisah lah blogger tu famous ke tidak. I pun bukan famous sangat pun.

So, untuk itu, I nak kepoh-kepoh lah buat segmen berkenalan dengan korang. Kiranya I akan buat review kepada blog yang mengambil bahagian. hmm. best tak segmen tu? nampak macam poyo-poyo je kan? ahh. whatever. siapa nak join, join ar. kalau tak nak sudah. chet! poyo nya Nurul nih!


oke. untuk entry khas segmen tu, I akan publish esok pagi oke. Siapa yang nak join, boleh lah siap-siap buat entry oke. Tak yah publish lagi. Simpan dulu dalam draft. Esok bila I dah publish, baru lah publish. Tinggalkan link korang tu dekat bahagian komen entry tersebut oke. 

Promosi segmen tu I akan jalankan secara kecil-kecilan sahaja. Siapa yang rajin datang blog I, nampak lah kot. Yang tak nampak tu, nasib korang lah kan. HAHA! Siap-siap lah buat entry oke. Nanti I datang review sambil promote-promote blog korang. baik kan I? haha. dah kurang kerja sangat, apa salah nya tolong member-member blog kan? kan sharing is caring? wakaka!

oke lah. dah melalut ni. Kalau blog I makin hodoh, I mintak maaf banyak-banyak oke. I memang tak reti nak creative-creative ni. HAHA. Tapi I nampak cantik je kat mata I, so memang cantik lah kot. tata! >.<
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™