Sunday, July 3, 2011

Home » , , , » Filem Ombak Rindu | Lakonan Aaron Aziz, Lisa Surihani, Maya Karin

Filem Ombak Rindu | Lakonan Aaron Aziz, Lisa Surihani, Maya Karin

Salam.

Lisa Surihani. Comelnya beliau!

Aaron Aziz. Wajah suci gaya lelaki maskulin. HAHA!

Kalau artis lelaki, I minat Aaron Aziz.
Tapi kalau artis wanita, I sangat adore dengan Lisa Surihani.

Rasanya belum pernah lagi filem yang dilakonkan oleh Lisa Surihani I terlepas tengok.
Kalau Lisa berlakon dengan Aaron Aziz, memang ngam sangat lah.

wow!!

Ombak Rindu film

Khabarnya, ada filem baru yang bakal keluar pada tahun ni juga.
Filem Ombak Rindu. Adaptasi dari novel Ombak Rindu, hasil tulisan Fauziah Ashaari.
Nak baca sinopsis, tekan sini oke. Sinopsis Ombak Rindu 

Tercapai juga hasrat I nak tengok Lisa Surihani dan Aaron Aziz berlakon bersama.
Even diorang tak bercinta dalam filem nih, tapi kira oke what diorang berlakon sama-sama.

Tak sabar nya nak tunggu filem nih keluar. 
I nak jadik antara orang yang terawal tengok movie nih.

psst! Kan bagus kalau heroin movie nih, Lisa Surihani. hmm. ~
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

wow! mkin melonjak la nme aaron aziz..lisa surihani nmpk mcm muke jahat je, lupe lak jln citer ombak rindu cmne..lisa jd jahat k?huhu~

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@emieysandra

a'ah. lisa jadi perempuan gedik yg nak rebut aaron dari maya karin.
maya karin jadik nurul izzah, aaron jadik hariz.

YaNie said... [Reply Here Bebeh!]

wow!...novel ni sgt best! nurul izzah n hariz....best3! bila kuar ni?hehehe

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@YaNie

tak sure keluar panggung bile.
tapi insyaAllah dlm tahun ni jugak kot.
tak sabar nak tgk!

tiefazatie said... [Reply Here Bebeh!]

wah..best tue..tp kat KT xde cinema..sob2..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@tiefazatie

turun lah kuantan syg..
tak pun terus jump pergi melaka.
kat sini baaaaaanyak wyg! :)

hayra said... [Reply Here Bebeh!]

haah, pelakon perempuan dia tak sesuai. patutnya maya tu yg jadi jahat . lisa jadi baik. baru kena kannn.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™