Thursday, September 1, 2011

Home » , , » Lastly, dapat jugak merasa kek kaler pink!

Lastly, dapat jugak merasa kek kaler pink!


Salam.

Berakhir sudah penantian I untuk mendapat sebuah kek berwarna merah jambu. Siyes, I tau memang susah nak carik kek kaler pink neh. Biasanya kat kedai-kedai kan jual yang kaler coklat, putih, krim, hijau. Tapi I nak yang kaler pink! Tahun lepas, I mintak kek birthday I warna pink tau. Tapi tak dapat. But tahun neh surprised sangat sebab I dapat kek kaler pink!

comel gila! siap ada bentuk LOVE tau!

Hepi gila I masa tuh. Time neh masa second last day berpuasa.

A lot of thanks just for my love. Sebab menghadiahkan I sesuatu yang I tak sangka I boleh dapat.
ILOVEYOUSOMUCH!

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Domo said... [Reply Here Bebeh!]

wah! mesti dye wat snd kan?? hehehe...
happy birthday once again sis =)

Liyana Aziz said... [Reply Here Bebeh!]

auchhhhh! sweetnya dapat kek pink! weeewittt

dari love pulak tu... ehemmmm
HB nurul

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Domo

Dia tak sempat nak wat sendiri la dik. Dia kata dia tempah dekat one of our chef kat hotel yang sis keje neh. Sis sendiri tak tahu bila masa dia tempah2 segala tuh.

Anyway, thanks asfz!
:)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Aida Azryn

ala, dah abis kena baham la aida.
next year bleh?
hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™