Saturday, October 8, 2011

Home » , , , , » Dating paling best! | All in one day! ^_._^

Dating paling best! | All in one day! ^_._^

Salam.

Semalam I pergi dating dengan pakwe tersayang. Happy sangat. Even sekarang neh dia dah selamat sampai Shah Alam, dah siap online dah pun. Memang sah la dia nak balik Shah Alam cepat cepat sebab nak capai fesbuk cepat cepat. Kalau balik kampung kompem takde tempat nak online kan. HAHA! 

Semalam jugak kan, pakwe I tuh teman I pergi TM Point. I apply TM Streamyx untuk rumah sewa I neh. So, lepas neh tak payah la I nak membebel bebel sebab bil mahal lah, internet lembab nak maammmss la. Sebab package yang I apply semalam tuh just bayar RM88/month jek. Dah lah tuh, I share dengan budak budak rumah. So, lagi jimat lah kan. Bulan depan, tamat lah riwayat hidup Maxis Broadband ku itu! Celcom dengan Maxis. Dua dua cekik darah! Tapi service macam hampeh. Tau nak kikis duit customer jek. Hantu betul!

Dah lepas settle dengan TM, kitorang gerak pergi Mahkota Parade. Actually kitorang dah reserved tempat untuk dinner. Tapi tengok jam, awal lagi. So, kitorang jalan jalan lah dalam MP tuh. Dekat center part of that mall, Vitagen ada buat promotion. Siap ada pameran kesihatan lagi tuh. I memang addicted dengan pameran pameran yang macam neh. So, kitorang jalan jalan kat dalam tuh. Suddenly, I ternampak logo MAKNA (Majlis Kanser Nasional) dekat situ. Automatically, I teringat dengan relatives I yang dah ramai passed away kerana cancer. So, atas kesedaran itu I take the initiative to join this organizations to help other patients that suffered caused of cancer. I join this organization as a member only. Next time, I story lagi pasal MAKNA yek. Maybe lepas I join events yang they all invite. :')



Bila dah sign up as a MAKNA members, I pun jalan dekat next area. Kali neh, I masuk terowong pemakanan sihat. Dalam terowong tuh, they all story la pasal proses penghadaman dalam badan kita, di mana ia disalurkan. Then lepas pergi stage by stage, I kena answer the simple question about nutritions. Ada lima soalan. Lepas dah jawab, I dapat Vitagen FREE!


 
#Jom jawab quiz!

#Dapat Vitagen FREE!

Dah lepas minum Vitagen, kitorang gerak pergi tempat dinner yang dimaksudkan. Tak lain tak bukan, Seoul Garden! Memang best tempat neh. Kitorang dah pernah datang sekali awal tahun hari tuh masa celebrate birthday Encik Bobo. Best tempat neh. Makan lah berapa banyak pun korang nak makan. All in one price! I suggest korang pergi lah dengan family. Meriah sikit! 

 #Mari masak! =.="

 #Marinated chicken and beef!

 #Best nya masak! Sedap tuh! nomm nommm nomm! >.<"

#Float self service!

#Yummy! Sedapnya!

#Wajah gembira-gila lepas makan! :')

Lepas dah kenyang, dia terus hantar I balik rumah. Perut kenyang sampai ke pagi. Best gila dating kali neh. Takde gaduh gaduh. Aman damai jek suasana. Macam neh la yang I idamkan dalam kehidupan bercinta neh. I sayang dia dari dulu, kini dan selamanya sebab dia pakwe terbaik diantara yang terbaik yang pernah I miliki.  Thanks dear, for everything u've done to me! ILYSM! 

Photobucket


Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™