Sunday, July 15, 2012

Home » , , , » Happy 4th Love Day 14th July 2012

Happy 4th Love Day 14th July 2012

Salam.

Pejam celik, pejam celik. Tak sangka dah 4 tahun hubungan kami berlalu. Macam terlalu sekejap je masa berlalu. Macam tak percaya yang hubungan kami dah berusia 4 tahun. Masa dan detik yang berlalu mematangkan hubungan kami. Dan syukur ke hadrat yang Esa kerana memanjangkan jodoh kami. Semoga akan berkekalan sampai bila bila dan insyaAllah bila tiba masa nya, kami akan menamatkan hubungan kami dengan ikatan pernikahan yang sah. InsyaAllah.


Dan semalam, dia ada buat surprise untuk I. Surprise dari jauh. Macam tahun lepas, dia bagi I bunga, teddy bear ngan choc depan pintu rumah. Tahun sebelumnya pulak just wish biasa biasa je sebab maybe masih baru kot time tu. ngee.. Tapi tahun ni lain. Dia takde dekat sini. Dia tak datang pun jumpa dengan I. Dia wish dari jauh. Sempat la jugak I majuk ngan dia sekejap semalam. Sebab dia tak wish dekat I on time. I ingat dia lupa ke apa ke kan. Tapi rupanya dia ingatkan I dah tidur. Ahh. Alasan jek tu. 

Then esoknya bila I on fesbuk, I jumpa surprise yang dia susah payah buat untuk I. Hee... Sweet sangat!

You have made me a better person by loving me for who I am. =D

wish you Happy 4th Anniversary to my lovely sweetheart Nurul Izzati!! 14/7/12..

pesanan: maaf ye awk..sy xdapat nk balik celebrate kita pye anniversary ni sebab tengah final exam ni..nnt bila semua dah setel..kte g celebrate k..hihihi..

P/S: kepada pali n jobot..thanz guys coz bg idea mcm ni..xterpikir aq nk buat mcm ni..korang mmg awesome!! ade something untuk korang nnt..heheheh.. =D
 — at U12 Desa Alam.

 ·  · 

p/s : Semoga hubungan kami akan berkekalan hingga ke pintu Syurga. Amin. (◕‿◕)✿

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

dak eina said... [Reply Here Bebeh!]

salam nurul..Alhamdulillah dh 4taun kn..happy for u dear :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@kata kila

hehe..
nak ikut jejak langkah kila lah!
:)

roziahojijie said... [Reply Here Bebeh!]

Sweet gyler .. Hope hubgn korg berkekalan sampai bila eh .. Amin .. :)

CINTA UNTUK KITA said... [Reply Here Bebeh!]

uhhhuuuui akak dah 4 tahun ye 14 julai.. kyra 14hb dpn 4 tahun.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™