Buffered Earning Sepanjang Ramadhan, Alhamdulillah!

by - Wednesday, August 15, 2012

Salam.

Lama I dah tak update pasal earning blog kan? Nampak macam terbiar jek. Tapi alhamdulillah, Allah masih memberikan I rezeki yang I sendiri tak expect. Alhamdulillah jugak sebab dah  masuk hari ke-26 kita berada di bulan Ramadhan. Banyak juga rezeki tak diduga bulan ni. 


Thanks Nuffnang, kerana tidak jemu jemu untuk memberi Buffered Earning (BE) untuk blog I yang serba ringkas dan masih tidak terlalu senior ni. Thanks a lot! :')

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

You May Also Like

7 Comments