Surprise on my birthday! (",)

by - Tuesday, August 28, 2012

Salam.

Lamanya I tak update blog. Biasa la, busy. Tah apa yang I busy kan pun I tak tahu. Oke, hari ni I nak story pasal birthday. Thanks for those people who wish my birthday yesterday! Thanks a lot! Kalau dulu dulu, text message tu penuh dengan ucapan birthday. Sampai penuh inbox. Tapi sekarang, wall facebook pulak yang full dengan ucapan birthday. Tak kisah la dekat mana korang nak wish, I tetap appreciated!

Pejam celik, pejam celik dah 24 tahun dah I rupanya. Thanks kerana mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan I. Thanks a lot. Ramai jugak yang wish I cepat kahwin. Amin.. Semoga doa korang dimakbulkan. :)


 · 



 · 


 · 


 · 


 · 


 · 


Ada baaaaanyak lagi wish. Yang mana sempat, I ada la reply. Sorry for those yang wish tapi I tak reply. Sorry. Banyak sangat wish. Thanks. Kalah retis haku noxx! 



Thanks for D'J Group for the surprised yesterday! Terharu gue!! Kepada yang tersayang, thanks for all the treats last night! Kalau boleh, nak hari hari awak belanja. Baru best kan? HAHA!! Oke, thanks korang semua!! <3
Click HERE to earn extra money!
Photobucket

You May Also Like

2 Comments