Next design done! | Makbed : The Journal

by - Monday, March 11, 2013

Salam.


Ada ke sesiapa yang merindui diriku? Hihi. Jangan marah naa.. orang kalau baru sihat dari kesakitan, memang terencat dia lain macam sikit. Huhu. Actually I dapat MC tiga (3) hari dari seorang doktor government yang hensem bernama "Dr. A". Oppss. Nama terpaksa dirahsiakan, sebab takut public salah anggap tentang hubungan kami. Wakakaka! Kau memang kuat perasan dan kuat berangan, Nurul! Dan hasil daripada cuti sakit yang diberi, I pun dapat merehatkan diri dengan sepenuh jiwa raga, sampai nak masuk tiga hari jugak tak keluar keluar rumah sebab I tak larat nak drive. So, ini lah hasil nya! Dapat jugak menyiapkan blog kakak sayang yang dah laaaaaama sangat pending. Mahap kakak!

Oke, korang boleh la tengok wajah baru blog kakak sayang I ni yek. Kesian tau kakak ni sebab blog dia kena problem malware aritu. Kesian gila dia sebab terpaksa kena back up semua entry entry dia yang dulu dulu tu. 

Singgah and follow blog beliau yek! Blog yang sangat ohsemm dan beliau ni memang selalu update. Tak macam I, pemalas! hihihi.. See here! http://makbedthejournal.blogspot.com/ Selamat melawat! :)

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Photobucket

You May Also Like

5 Comments