✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, September 5, 2010

Home » , » Break Fasting with Office Mate!

Break Fasting with Office Mate!

Salam Reader's~

oke.
sepatutnya entry nih di taip 2 hari yang lepas.
tapi sebab i takde masa sangat, a.k.a terlampau busy, busy ke?? tuh yang terlewat sudah menaip entry nih.

oke.
last two days ago, we alls front office staff wat jamuan berbuka puasa secara kecil-kecilan.
yang sangat excited adalah my boss, Mr. David.
beliau memang tersangat lah excited.
we alls membeli belah kat bazar Ramadhan kat tmn cempaka nun, pastu gi makan ramai-ramai kat hotel. Mr. David, Baizura and I la tukang membeli belah tuh.

semangat. cam puasa jek. hiks!~


tengok tuh..banyak tak?? ni hasil collection RM 10 seorang tau. ahakz!

siap ada satay tau. besh gile!

minuman plak cendol..beli 5 dapat free 1..sebab i kenyit2 mata kat abg jual air tuh! hahaha~

semangat betul boss i nih melantak..hahah..

syok la mereka2 nih..leh bawak sampai sahur nih..

syok tau buka puasa ramai-ramai nih. dengan RM 10 je, dah boleh makan macam-macam. kan sharing is caring. sebab tuh warga front office comel-comel belaka.
ahakzz!!!~

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™