✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, September 27, 2010

Home » , , » DiGi iPhone 4 Play

DiGi iPhone 4 Play

Salam Reader's!!~

hye u alls. oke. now kita masuk episod kedua untuk memenangi DiGi iPhone 4. after kita tahu, kenapa i suka sangat dengan iPhone, or kenapa i NAKKK sangat dengan iPhone, now u alls baca pulak application mana yang banyak-banyak dalam iPhone tuh yang menjadi kegilaan i!!~

seriously, apps yang jadi kegilaan i adalah apps for cooks! yes! memang i ni pemalas nak masak. tapi disebabkan umur i yang dah meningkat dewasa ni, i nak jugak berkhidmat untuk keluarga yang bakal i bina nanti kan? hiks!!~ lagipun, my chenta hati kan suka sangat memasak. so, takkan beliau masak, i tak nak tolong kot. hehe. betul tak?

.Weber's On The Grill.



untuk master dalam bidang memanggang makanan ni, apps ni banyak membantu tau. i boleh search lebih 250 recipes termasuk 40 recipes untuk rubs, marinades and sauces. ohh. memang tak rugi ada iPhone ni. macam-macam recipes i boleh search. kalau tak faham, i boleh refer pada instruction video. senang lah kerja memasak i nanti. boleh la tiap-tiap minggu i buat BBQ kan? jemput datang rumah ye? hiks!!~

.HarvestMark Food Traceability.



melalui apps ini i dapat juga mengawasi makanan yang akan i hasilkan. ini penting untuk memastikan produk makanan yang i akan gunakan tidak mengandungi unsur-unsur makanan tercemar. setiap kali kita memasak, kita harus mengutamakan sanitasi, dan dari mana datangnya ingredients yang kita gunakan.

.Martha's Everyday Food : Fresh and Easy Recipes.

 


penyediaan yang segera adalah amat diperlukan untuk seorang pekerja macam i ni. tapi kadang-kadang, kalau hari-hari makan makanan yang sama, bosan juga kan? now, bila ada iPhone, i boleh search bermacam-macam recipes yang senang, mudah dan boleh dihasilkan dalam masa yang singkat. berbaloi kan?

.Epicurious Recipes & Shopping List.



sesekali nak mencuba recipes yang hebat dari majalah-majalah masakan kelas atasan. tutup saja buku recipes yang bertimbun-timbun tu. i bukan minat nak membaca pun. dengan iPhone, sungguh mudah untuk explore ke dunia masakan dengan satu langkah mudah.

.Ask The Butcher.



penggemar daging sudah boleh mula bergembira. i tak berapa minat sangat makan daging. tapi my chenta hati memang minat daging. lebih-lebih lagi daging tenderloin. memang wajar lah i dapatkan iPhone ni. boleh i gembirakan hati si dia!

.Kitchen Calculation PRO.



sometimes, we alls masak kan tengok buku recipes. ada sukatan yang diberikan. tapi tak tahu nak anggarkan sukatan tersebut. dengan app ini, kita boleh master dalam matematik pengiraan sewaktu kita berada di dapur.  tukarkan gram kepada cawan. kan lebih mudah untuk suri rumah. betul tak?

For the conclusions..

 i memang nak sangat iPhone 4! mr Nuffnang dan DiGi!! tolong realisasikan impianku!

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™