✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, September 20, 2010

Home » , , , , » Kau siapa nak kutuk pakwe Aku??

Kau siapa nak kutuk pakwe Aku??

Salam Reader's!!~

u alls. i tengah bengang. sangat bengang oke. tadi i ada chat dengan seorang mamat nih. i tak kenal dia. actually, dia dah lama add i. and dah lama dah i approve sebab i tengok muka cam oke je. and takde tanda-tanda seorang pengganas. hari-hari dia IM i. but i tak pernah reply. then today dia IM i lagi. and i tergerak nak reply. 

actually niat i just nak promote blog ni je. pastu lama sikit. baru dia reply. maybe dia take time kot untuk terjah blog i nih. oke. fine. tiba-tiba dia reply. 

"Yang tu pakwe awak ke?"

then i reply.

"Yang mana satu?"

pastu dia reply pulak.

"Yang gemuk tu."

ohh. time tuh dah start menyirap darah i. i tau la my chenta hati i tu memiliki susuk tubuh yang agak sihat. tapi, patut ke dia mention macam tu? oke. i sabar lagi. lepas tu i reply lah.

"Yupp! kenapa? lagi bagus pakwe gemuk tapi tak menyakitkan hati."

lepas tu dia balas macam ni.

"Awak ni terlalu ikutkan perasaan la."

i reply lagi.

"Kenapa pulak?"

dia balas.

"tu baru kawan. belum kahwin lagi. dah nak percaya sangat."

i memang berangin dah time tu. kurang ajar gila. apa dia ingat, kalau lelaki yang kurus tu semuanya baik ke??

"apa u ingat, lelaki yang kurus tu semuanya baik ke?apahal u nak kutuk boyfriend i? i dah 4 tahun kenal dia. i tahu la."

lepas tu dia reply cam ni.

"awak jangan percaya sangat. awak belum kahwin lagi. tak semua lelaki kurus tu jahat. dia baru pakwe awak, bukan suami."

i semakin menyirap. majoriti ex-boyfriend i semuanya no-manners. semua kurus, tapi tak pernah betul-betul sayangkan i. bukan i cakap semua lelaki kurus tu jahat. tapi mengikut pengalaman yang i pernah lalui, itu yang i rasa.

"u jangan cakap sebarangan ye. i tak suka kawan macam u. suka menjahanamkan orang. thanx. i'm sorry. i terpaksa block u from my friend list. bye!"

itu yang terakhir. tapi sampai sekarang i meluat dan sakit hati dengan manusia itu. i takkan maafkan dia. kurang ajar. baru first time chat, dah cakap macam-macam. dia kenal sangat ke dengan i and my chenta hati? huh! dasar manusia biadap!


walau macam mana buruk pun dia di mata u alls, tapi i tahu, dia adalah insan yang terbaik untuk diri i. and shut up!! untuk orang yang tak pernah kenal kami!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

38 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Cik Cimi said... [Reply Here Bebeh!]

yes!
cimi sokong nurul.
dy xknl nk kcoh3 ttbe.

♥ Xett Hereen ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

terharu dgn leb storu neh.

eh sebok la mangkok tingkat tuh!!!
geram tol!!
biala beso ke kicik kehape ke, bukan mintak mangkok tuh duit utk mkin kot.

buwarghhh!!!
i sgt marah la bace entry neh sbb dia kutuk kawan i taw.

biadapp punye mangkok jamban karat!!


eh ter-emo lak.
u saba ye yunk..

janji u bahagia.
jgn d layan anasir2 luar tuh.
cettt.

dia jeles la~~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ Cik Cimi

tu la.dah la kritik blog i.siap boleh kate, "awak dah comel sgt ke sampai letak nama blog camtu?"

ehh.sukati i la nak letak nama blog i ni ape. mamat sebok betul!geram nye!!! grrr!!~~~

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

" majoriti ex-boyfriend i semuanya no-manners. semua kurus, tapi tak pernah betul-betul sayangkan i. bukan i cakap semua lelaki kurus tu jahat. tapi mengikut pengalaman yang i pernah lalui, itu yang i rasa."

asfz sangat2 setuju dengan kenyataan ni..hekhek :)

grrr~
xsuka orang camtu!!
spe dye nak judge orang camtu??!!















ok..asfz dan ter'emo' plak..
sowi kak nurul..

bia lah apa y orang nak kata, as long as kak nurul bahagia ngn arief dan juga xkaco hidup orang len..tol x??hehehe~
(tetiba nak bagi nasihat..hahaha :D )

psstt :: asfz rasa lah kan, mamat tu jeles la kak..sebab dye kurus tapi xjumpe cinta..tapi kalo dah perangai macam tu, haihh~
sampai bile2 pon takkan jumpe..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@♥ Xett Hereen ♥

thanx zetty..
i lap u lebey lah bebeh!!
u memang lawak la zetty..
mangkuk jamban karat tuh yang takleh tahan..hak3!!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@asfz lily

yuppzz!!!
semua yang asfz cakap semua betul!
tu pasal la sebok nak IM jugak even org tak balas. hisy2!!
kesian dia!!
hahaha!!tak guna nak kesian org kuang ajaq macam tu..huawaaahahaha!!~~

LUTONG said... [Reply Here Bebeh!]

betol la tu balak ko gemok gedempol..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@LUTONG

ko sape??
ni lagi seekor kurang ajar!
aku report polis kang!

sweet_apple said... [Reply Here Bebeh!]

suke aty je kan dye cakap mcm tu..
bf nurul, ikut suke nurul la kn.
msti dye jeles.
em sokong tindakan nurul tu! :)

Benut binti Taipu said... [Reply Here Bebeh!]

fatty bom bom.hahahahha!comelnya balak awak macam fishball.hahahaha!fatty!

LUTONG said... [Reply Here Bebeh!]

kira ok la..
ko pon bukan slim dan berpinggang kerengga mcm ziana zen yg bleh letak botol mineral 1.5ml kt cenonggeng kan?

kira orait lah tu..
ko dh try just mate 5?

ADEKMIEZA said... [Reply Here Bebeh!]

xkesah la gemok ke kurus ke...yg penting hati...klu kurus + ensem tp ati hampeh...bt pa???

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@sweet_apple

oke.
thanx sokong i.
i masih dlm keadaan emo sebab makin ramai yg makin berani.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Benut binti Taipu

oke.
anonymous baru.
thanx bagi komen ye.
i takkan padam!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@LUTONG

ye.
thanx.
lutong yang pengecut!
i takkan delete komen ni!

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

bukan laki kurus la nurul.. terasa i.. hakhak.

kalau laki yg badan tough2, perangai tak senohong buat ape.

baik ade bf yg memahami n syg kita kan? haha

laki tu jeles la nurul. dy nak tackle u xdpt kot. tu yg dy usaha cmtu.. uhuuhu

Arieef said... [Reply Here Bebeh!]

sayang, biarkan je diorg nk kata i gemok mcm ikan tongsan skalipon, cinta i pada u x kan terhenti disini tau..

sayang, duet i 60sen beli cikidis tadi u x bayar lagi.. mak marah klu org x bayar hutang..

i nangis kang..

Barua Cikai said... [Reply Here Bebeh!]

somebody's gonna sleep with tears tonight wahahahahahaha!

koru said... [Reply Here Bebeh!]

Such a sweet couple.!^.^lntak je dowg nk ckp ape.bf cik nurul bkan bf lut0ng.nge

Abg.Syuk said... [Reply Here Bebeh!]

betuah pakwe awk... sabar je la dengan org macam tu

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

gemok?kurus?tinggi?pendek?

smua same je la...yang pntg ilmu..

to zati...semoga berkekalan...

tp jage batas kte yek...kte org islam...

pikir2kan dan selamat beramal :-)

cik lya said... [Reply Here Bebeh!]

ah..nape die ckp mcm tu..saket ati pon ade gak huhu..jangan pedulik ckp org nurul..yng penting u pl epi kan kan

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

bukn nk tunjuk baik.. tp kpd 3 org manusia yg keen rasa org yg sama tuh..
kamu-kamu-kamu itu dah cukup bagos ke?? dh besar sgt ke darjat smpai nk kutuk ciptaan Allah tuh?? dh xpercaya qada' dan qadar ke??
len la klu rasa diri sendiri tu tuhan.. silalah kutuk ciptaan-Nya.. xde manusia yg sempurna..

kata kila said... [Reply Here Bebeh!]

nurulll.... pakwe kila kurus.uwaaaaaaaaaaaaaaaa

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

ahh. usaha la macam mana pun. hati i dah mati and dah kena patri dengan arief.dan bukan utk org lain.huhu..

thanx yatie!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Abg.Syuk

sedang cuba untuk bersabar ni abg syuk.

i tak tahu lama mana lagi i mampu bersabar..hmm..~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@cik lya

yup.i'm happy enough with him.
thanx lya. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@kata kila

maybe la.tapi nurul sedih gak.
kila,bukan semua org kurus tu jahat.
i merujuk kepada sesetengah pihak saje..
don't worry oke!!~
=)

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

sbr bey...die jlez tuh...xde org syg die..,tu yg mengata org ikut suke...xyh amik ati org cm2...waste time!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Anonymous

thanx weh..alamak..anonymous plak..ni mesti areen kan??lain kali, komen tulis nama sekali ehh.
thanx cyg!!~ :)

^H A N A N^ said... [Reply Here Bebeh!]

longkang btol mulut org 2..hehehehe
die jeles la 2 xbahagia cm ko kn2???? jgn sdh k... biar kn je die...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™