✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, September 8, 2010

Home » , » Nak Music Code untuk Blog Anda?

Nak Music Code untuk Blog Anda?

Salam Reader's~

u alls.
i tengah bermurah hati nih.
setakat ni ramai gak yang mintak code lagu untuk diletakkan dalam blog kan?
so, sempena nak raya nih, i ter"rajin" nak coding untuk u alls.

macam sebelum-sebelum ni, siapa-siapa yang mintak dekat i, i suruh dia refer blog intan je. sebab beliau kan banyak code lagu kan? tapi ada lagu yang menjadi kegilaan u alls tuh takde dalam list.

so, siapa-siapa yang nak code lagu untuk blog u alls, sila email i untuk dapatkan code yang u alls hajatkan ye. jangan lagu pelik-pelik sudah lah..

email i..
nurul.purplechumel@gmail.com

or just drop your request dekat ruangan comment ye.
thanx.
:)

Photobucket

♥NuruLchumeL prOductiOns♥ 
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

26 Chumel(s) comment ヅ:

najiehamzln said... [Reply Here Bebeh!]

hey sis , i want the code pleasee :) thankyouuu

chOcOlatE yUmmy said... [Reply Here Bebeh!]

salam..mtk tlg carikan kod lagu ungu-dirimu satu...n ajar 1x how to put in da blog so lagu tu men automtic..b4 dis,buat tp salu kne play sndri..thanks=)

Siti Nuraisyah said... [Reply Here Bebeh!]

kakak..saye nk lagu orang english:Celine Dion-I`m Alive..

Miera Bradley said... [Reply Here Bebeh!]

akak comel, bolehkah saya nk code lgu untuk westlife - sweart it again

fieza said... [Reply Here Bebeh!]

saya nak code lagu butterfly - melly goeslaw..thank

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

Kalau free I buatkan code lagu2 yg korg requested ye..
:)

AmoySepet said... [Reply Here Bebeh!]

kak , sy na c0de lgu 'suka sama kamu' b0le ?? 

Hannyn Shamsudin said... [Reply Here Bebeh!]

akak , saya nak code lagu kau tipu aku. kangen band. boleh ? :D thanks

nurul nabilah said... [Reply Here Bebeh!]

salam . minta tolong nak code lagu hazama . aku mahu dia :) tq ..
this is my blog link . im newbie :) TQ .. http://nomilonocoffee.blogspot.com/

Hasif Rahman said... [Reply Here Bebeh!]

Salam. Minto tolong, nak code lagu DENGANMU by Aizat =)

cahaya kesaksian said... [Reply Here Bebeh!]

nak minta code lagu sami yusuf-healing , trima kasih

Butterfly_LoveHolics 92 said... [Reply Here Bebeh!]

Hey sis, I nak mintak code lagu letto-menyambut janji. ada tak? thanks :)

Irene Valerie said... [Reply Here Bebeh!]

akak, nak lagu the show lenka, leh x

Siti Nurfatihah said... [Reply Here Bebeh!]

assalamualaikum.. saya nak minx tlg utk code lagu fareast - cinta pertama.. terima kasih.. :)

nure sakina said... [Reply Here Bebeh!]

nk code lagu ajari aku by anuar zain

NUR SALINA said... [Reply Here Bebeh!]

assalam...ley x sy nak code lagu izzue islam ft sharifah sakinah-oh bulan oh bintang...

Amy Hwamin said... [Reply Here Bebeh!]

saya nk code lagu bole x? BTS-just one day..please~~

Ekin Darma said... [Reply Here Bebeh!]

Assalamualaikum . hai . nak minta kod lagu selamat pagi cinta violin instrumental boleh tak ^^

Arisyah Azha said... [Reply Here Bebeh!]

assalammualaikum.. boleh tolong carikan code untuk lagu she looks so perfect acoustic version tak??

Rockey's said... [Reply Here Bebeh!]

Hai akak comel . Saya nak code lagu encik mimpi rindukanlah boleh ? :D

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™