✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, September 1, 2010

Home » , , » ..:: Oppss! niat untuk window shopping terbatal apabia...~ ::..

..:: Oppss! niat untuk window shopping terbatal apabia...~ ::..

Salam Reader's~

haha. penat sungguh hari nih.
i baru balik nih. huhu.
gila betul..

niat di hati mula-mula just nak window shopping.
tapi terbatal plaks lahh..
hiks!

actually, today [ 1 September ] adalah birthday officemate i..Baizura..
boleh pulak birthday beliau same dengan Hairi boyfriend Intan tuh..
so, dak Baizura nih ajak lah i pegi window shopping..

pastuh planning bertukar pulak..bila beliau turut mengajak Maybell Chai and Abang Kiran untuk men'join' we alls. They alls on jek.. hmm..cite yang nih i akan continue untuk entry akan datang ehh..~

oke. sambung cite.
syok gila lah tengok sale sana sini kat Dataran Pahlawan tuh..
lastly we alls pegi SUMMIT.. saje nak usha-usha kasut kat situ.
Lagipun si Baizura nih ada member card SUMMIT nih.
everytime dia datang situ untuk beli kasut, confirm dapat discount punya lah..
kebetulan pulak hari ni birthday beliau, so SUMMIT bagi 30% discount.
ohh. i suka!
i pun tengok-tengok, belek-belek wedges yang terpamer kat situ.
tapi sayang nya wedges yang i minat semua nya kehabisan stok untuk saiz kaki i yang besar gedabak nih..huhu..sedih rasa hati ini..hhuuhuhu~~

lastly, i terpandang pulak kasut nih. berkenan pulak!
tengok harga, not bad.
hmm.saja mintak tolong amoi tuh carikkan saiz untuk i.
lucky! ada saiz i. hmm.
so i try lahh.. just nice plak tuh!
apa lagi, i terus amek kasut tuh.
Baizura pun beli 1 wedges jugak.

u alls nak tengok ke kasut baru i??
maybe ada yang tak berkenan.
tapi citarasa setiap orang kan lain-lain.
so simple. but i think, its so nice.





hehe..cun tak??
oke.
Sila komen ye kalau pilihan u alls tak sama dengan pilihan i.
i hope, ramai yang cakap cun. Ahakz!
papai! =)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

edaolala said... [Reply Here Bebeh!]

nice dear ! asalkan wedgres sure i suka :D heee

edaolala said... [Reply Here Bebeh!]

nice dear ! asalkan wedgres sure i suka :D heee

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

cun!! erkkk~ tu kaler itam putih kn?? bleh wat p court.. ha3~ ^_^

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

cantek la! jeles!..hani belum shopping raya lagi, hoho

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NuSaNa NoSa 91

haha..court mane pulak nak di bawak tuh keen???hahaha...~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@DiAhaNi ApAnDi

ala hani, i baru ade mende nih jek..baju pun takde lagi..huhu..~

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

atleast dah ada kasut baru, hani belum papa lagi..maybe ujung mggu nanti baru shopping, :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™