Tuesday, November 16, 2010

Home » , » 500th Follower!

500th Follower!

Salam Reader's!!~

hye alls.
thanks u alls.
sebab tak henti-henti support blog I.
I juga akan support blog u alls kalau u alls rajin datang dan bagi komen dekat semua entry-entry I. Kadang-kadang I terharu jugak bila tiap-tiap hari ada saja bloggers yang follow blog buruk I ni. Walhal I tahu yang blog ni tak sehebat blog bloggers lain yang lagi kacak dan macho. Tak tahu lah sama ada follow I sebagai blogger yang betul-betul u alls minat or sekadar nak tambah follower u alls. wallahua'alam. But, thanks a lot sebab rajin datang sini even though sometimes I tak sempat nak hit u alls back.

Sorry sangat-sangat kepada beberapa bloggers yang follow I, tapi I tak follow balik. Dan yang mintak I follow, tapi I tak follow. U alls kena faham concept follow tu. Kalau setakat nak tambahkan follower je, nak buat apa. Follower berlambak tapi traffic ciput. baik tak payah kan? biar follower tak ramai, tapi traffic gempak. baru lah wow!

oke lah.
sekali lagi I nak ucap thanks kat sesiapa yang memang betul-betul follower sejati blog ni. Thanks tau. sebab atas sokongan u alls lah follower I dah pun mencecah 500th follower. Even tak lah banyak mana. Tapi bila tengok traffic WOW! hari-hari, semangat nak blogging tu memang berkobar-kobar.


hmm. u alls pulak macam mana?
nasihat I, blogging lah dengan ikhlas.
Jangan sekadar melepaskan batuk di tangga.
sebab, tangga tu takkan berjangkit pun batuk u alls tu.
tangga tu akan buat bodoh je.
Yang rugi nya, diri u alls sendiri.
oke. tata!!~ :')

thanks for reading my entry.
regards,
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™