✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, November 28, 2010

Home » , , , , » DSLR dan part time model. (WANTED!)

DSLR dan part time model. (WANTED!)

Salam Reader's!!~
.schedule entry.
~time ni I masih lagi melelapkan mata setelah semalaman mencari idea untuk misi melakukan 'sesuatu'..


wahh. 
bila lah I akan dapat memiliki sendiri benda ni ye??
My Chenta Hati pun tengah idamkan benda alah ni.
Beliau kata, beliau akan dapatkan benda alah ni before raya tahun depan.

hmm.
I rasa beliau mesti dapat kumpul duit untuk benda ni.
Beliau kan penjimat!

I doakan beliau dapat memiliki benda alah ni dengan cepat.
Sebab I dah tak sabar nak jadi model beliau!
I kan kaki posing. Pantang nampak kamera, terus amek part. haha~

hiks!
doakan bobo dapat beli DSLR Camera ni dengan cepat ye u alls!
I tak sabar nak jadi model nih! =.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Fakhrur Razi berkata said... [Reply Here Bebeh!]

hahahah
yg bergambar mmg syok ;D
yg tlg amikkan tuh la susah =.="

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Fakhrur Razi berkata

hehe..
tp kalo da memang minat, mesti takde hal kan?? :)

AiDa AzRyN said... [Reply Here Bebeh!]

whoa.. harap2 dia dpt beli dslr.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@AiDa AzRyN

haaa...tau takpe.
mengidam nak posing depan kamera nih!
hahahahha!!!~ =.=

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™