Saturday, November 6, 2010

Home » » Kesan Penggunaan Foot Detox Patch

Kesan Penggunaan Foot Detox Patch

Salam Reader's!!~

hye u alls.
oke. hari tu I dah publish cara penggunaan Foot Detox kan?
now, I nak tunjukkan kesan penggunaan selepas foot detox patch ditanggalkan dari kaki I apabila I bangun dari tidur. ramai yang nak tengok sendiri kesan nya kan? oke. mari I tunjukkan kan.

.sebelum.



.selepas.



see. berbeza kan?
hmm. kalau u alls nak tahu, yang hitam itu adalah herba yang bertukar warna setelah toksin disedut keluar. tosin keluar dalam bentuk cecair. apabila cecair keluar, maka bertukar lah warna herba tersebut. yang menentukan banyak atau sedikit toksin yang disedut keluar adalah sehitam mana herba itu. kalau makin pekat warna nya, makna nya makin banyak lah toksin yang disedut keluar.
so, now u alls faham tak?
kesannya memang menakjubkan.
memang u alls tak letih dan lesu selepas bangun tidur.
try lah sekarang!
kalau tak tau nak order dekat siapa, just contact me. nanti I deal kan dengan dealer yang I beli tu sebab dia memang orang Melaka jugak.

oke u alls.
selamat mencuba! :)

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

16 Chumel(s) comment ヅ:

Ms sunsWeetz said... [Reply Here Bebeh!]

yup..terbukti bagus..sebab ibu Ms Sunsweetz ada pakai..ehm sgt menkjubkan x rugi pun beli rm1.50 sekeping.je

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

Shag punya pekat gila. Pagi2 je dah start loya sebab tgk toksin sendiri. Haiyak.

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

nurul..lin nak beli..nak mintak nurul tolong belikan..
sabtu lin turun melaka

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@IzzaH si pari pari

just RM10 utk 10 kpg..murah kan? boleh pakai 5kali.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Ms sunsWeetz

hmm.tgk dealer jgk..benda ni memang bagus.

nurarabella said... [Reply Here Bebeh!]

weh dok... ak nk mende alah ni kak...

Detox Foot Patch said... [Reply Here Bebeh!]

sis..leh x kasi testimoni dekat blog saya ^_^

Taufik_wahab said... [Reply Here Bebeh!]

ish...nurul dah terkena ni..jon gi sini info psal foot detox ni..

Taufik_wahab said... [Reply Here Bebeh!]

ops sori...dah hantar link x?

gi sini

http://aididmuaddib.blogspot.com/2010/11/detox-foot-patch-teknologi-paling.html

Taufik_wahab said... [Reply Here Bebeh!]

so...?
aku rasa pun bnda ni x brapa btol..hehe

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™