Saturday, November 13, 2010

Home » , , , , » My First Annual Dinner Moment - part 2

My First Annual Dinner Moment - part 2

Salam Reader's!!~

hye alls. entry ini adalah sambungan dari entry ini oke. mesti u alls rasa macam bengang kan dengan I? mana tak nya, dah la lama tak update entry. lepas tu dah jarang sangat nak blogwalking. sorry sangat u alls. I bukan tak nak blogwalking ke blog u alls semua, tapi cuma I tak sempat je. busy memanjang. kan sekarang musim budak-budak nak cuti sekolah. so, hotel sangat busy. I pun terikut-ikut lah busy.

Dalam pada busy-busy tu, semalam kan I attended annual dinner. memang best moment la sepanjang tahun ini. hotel ni best time annual dinner je. hadiah berlambak-lambak. tapi bukan untuk I sorang la. untuk semua staff. 

oke. this year, I dapat la beberapa hadiah. sangat happy sebab ni kan first time I attend annual dinner. oke. I nak start cerita ni. siapa nak tahu, angkat kaki! hiks! jom I story from the first sampai habis ye. tak banyak pun yang I nak cerita, tapi kira boleh la dari takde. hiks! :)

Firstly, I start dengan tema dulu. Tema annual dinner we alls tahun ni ialah Jungle Nite. tak tahu lah idea siapa. tapi dengar cerita, General Manager we alls tu yang beria-ia nak tema tu. whatever la. yang penting memang syok dan sangat kelakar.


sangat nostalgia la malam tu.

oke. then, macam-macam fesyen yang I dapat saksikan pada malam itu. staff-staff avillion memang pandai bergaya. ada yang sanggup menyewa pakaian beratus ringgit. siap guna make up artist. dandan rambut lagi. wah. terasa kecil sangat I pada malam itu walaupun pada hakikatnya I agak besar. huhuh. 

ini rupa I pada malam itu. ini dekat back office. sangat simple. kan?

oke. we alls sempat la jugak snap picture. tapi tak banyak. kalau nak diikutkan, memang banyak I nak attached dalam entry ni. tapi macam terlampau crowded lah pulak kalau letak gambar banyak-banyak kan? hmm. baju yang I pakai malam tu biasa je. takde apa yang cun pun. tak best. tapi I selesa. :)

oke. tengok dari atas sampai bawah. biasa je kan dress up I? huh. nampak gemuk lak tuh!

oke. then I nak story about Legacy Idol. mesti u alls semua dah sedia maklum kan yang I tersenarai dalam 5 finalist Legacy Idol? pada malam tu, I pertaruhkan lagu yang dipopularkan oleh Misha Omar yang bertajuk 'Ku Seru'. sangat gementar sebab it was my first time I masuk pertandingan nyanyian yang siap ada judges bagai. judges dia bukan calang-calang orang. Semua orang kesenian negeri Melaka. memang takut sangat tapi I kuatkan semangat. I buat-buat rilex. Muka selamba je padahal dalam hati, dup dap dup dap. I hanya mendapat tempat ketiga di antara Lima peserta yang bertanding. I seorang saja perempuan. harap maklum. hiks! :)

wah. feeling sungguh itu perempuan menyanyi. huk3!

certificate

trophy

also hamper.

sungguh tak best hadiah dia. kalau dapat pakej percutian ke, tv LCD ke, cash money ke, best jugak. huhuh. whatever la. yang penting, semua ni experience. luckily, masa lucky draw, I dapat pakej penginapan 2days1night at Quality Hotel City Center Kuala Lumpur. expired date bulan February 2011. hm. amacam? siapa nak ikut I pergi??

wow! ni baru syok! kalau 3days2nights lagi syok! hehe. 

hmm. apa lagi I nak cerita ye pasal annual dinner ni? hmm. takde idea lah pulak. I tahu sebab apa idea dah hilang! ni gara-gara jam telah menunjukkan pukul 12.18 tengah malam. time for sleep. awal kan Nurul tidur sekarang? kalau tak, selagi belum 2 pagi mesti tak reti nak tidur. hiks!~

oke la u alls. I nak tidur dulu. next year, apa pulak lah tema annual dinner. hope lagi best from this year. dan I dapat menang banyak hadiah. Aminnnn... :)) papai u alls!

thanks for reading my entry.
regards,

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

edaolala said... [Reply Here Bebeh!]

waaa congrates cik nurul. mesti sore sedap kan kan :D

♥♥LiSsA♥♥! said... [Reply Here Bebeh!]

wah. cantik la cik nurul make up. :)))

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

ala..tapi tempat ketiga je..
huhu..tapi puas ati gak la..sore i bukan sedap sgt pun..hik3!!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™