Sunday, May 15, 2011

Home » , , » Dalam Dilemma | Nak kerja atau nak berhenti kerja??

Dalam Dilemma | Nak kerja atau nak berhenti kerja??

Salam.

Korang, tolong la bagi I semangat.
I sedang dalam dilemma nih.
Kusut kepala otak I memikirkan benda nih.

Tadi masa I tengah on duty, Holiday Inn Melaka call I. Kan last week I ada pergi interview dekat sana. Position yang they all offer dekat I ialah F&B Coordinator. Gaji boleh tahan lah. Kerja office hour, kadang-kadang kena stay back. F&B Coordinator nih kira bawah admin lah. Offday pulak hari Ahad. Memang cukup syarat lah kalau I nak join dekat sana.

Tapi masalahnya sekarang, I currently working with Front Office Department. So experience I basically based on Front Office. Takkan suddenly I nak lompat pergi F&B Department pulak. Setakat belajar basic masa study tu ada lah. Tapi I sincerely memang tak minat dengan F&B. 


Lagi pun, I sayang lah nak tinggalkan diorang semua nih.
"Boss, tolong lah naikkan gaji I supaya I tak jadi resign...."

T___T
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

cikbintang said... [Reply Here Bebeh!]

try r kt dept bru..still can keep in touch wif da old ones ryte??? f&b dept best jgk..but i love front office..bcoz it related wif cust =)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@cikbintang

tau takpe.
my soul mmg dekat f/o.
my boss sendiri ckp yg kalau I accept offer tu, I akan rugi my experience dlm bidang customer service. syg lah pulak nak tinggalkan.. :(

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™