Monday, May 16, 2011

Home » , » Undangan Perkahwinan untuk korang! Datang tau, jangan tak datang!

Undangan Perkahwinan untuk korang! Datang tau, jangan tak datang!

Salam.

Dah lebih 3 tahun bercinta, I rasa inilah waktu yang tepat untuk I menamatkan zaman bujang I. Orang tua-tua kata, dah sampai seru! Yelah, setiap orang mestilah mengimpikan majlis yang penuh bersejarah dalam hidup kan? Saat diijabkabulkan. Macam tu jugak dengan I. Akhir bulan ni, I bakal menukar status I dari "Single" ke "Married". Yahoo!!! Tapi gementar dalam diri tu tetap ada. Cuma korang tolong lah doakan yang terbaik untuk kami. Semoga majlis kami berjalan dengan lancar dan penuh barakah.


Kad undangan perkahwinan.

Begitulah agaknya yang bersarang dalam hati my besties, Mimy. Tak lama lagi, beliau bakal jadik bini orang. HAHA! Dah tak boleh nak terjal-terjal lagik dengan I. Dah tak boleh nak kuar rumah, balik malam dah ngan member-member. Dah tak boleh ada skandal lah, abang angkat baru lah, pakwe angkat lah, dah tak boleh ye Cik Mimy sayang? Anda bakal jadik bini orang. Dan lepas tuh akan jadik mak budak. I je masih available untuk melakukan perkara-perkara di atas. erk! alamak! ampun Encik Bobo, I tak curang dengan U! :p



Mimy and Bukhari.

Dan untuk pengetahuan anda-anda semua, I bakal akan jadik pengapit beliau. Erk! I pulak yang nervous! Tapi I jadik pengapit majlis sebelah bakal suami beliau, dekat Semerah, Batu Pahat. Sebab dekat dengan rumah I and Encik Bobo. Lagipun, I tak boleh nak attend both wedding. Sebab I tak dapat cuti. Time tu kan hotel busy.




Hmm. For Mimy and Bukhari, I'm very proud for both of you. Congratulations tau. Semoga majlis korang berjalan lancar dan jodoh korang berkekalan. For Mimy, don't be naughty anymore ye sayang. Jaga suami anda dengan baik. InsyaAllah, Syurga tempat anda.

Note : Bila lah time I akan tiba yek? hmm.. :(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

14 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Ezy said... [Reply Here Bebeh!]

perenggan pertame dh saspen..
ingt awk yg kawen..
hihikk

terase nk kawen jgkkkkk!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Ezy

hehe.
I pun same lah!
Nurul gatal!!

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

alaaaaa.. ingatkn nurul yg nk kawen. kuchiwa.. T_T

Nini Hartini said... [Reply Here Bebeh!]

aduhaiii..

ingat walimah dia. haha

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NuSaNa NoSa 91

hehe..
kalau I yg kawen, u nak dtg tak keen?
hehe.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Nini Hartini

kali ni baru jadik pengapit lah.
hehe.. :)

fiqkbe said... [Reply Here Bebeh!]

jeles kan tgk kwn2 kita kawin dulu? huhu.. anyway, congrats to your friends =)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@fiqkbe

a'ah.
jeles gila.
kawan baik pulak tuh.
mungkin jodoh dia dah sampai.
nnt kalo betul2 I nak kahwin, nnt I invite semua blogger yang nak dtg oke! :)

enyheartsdiamond said... [Reply Here Bebeh!]

the day will come for everyone of us :')

AiDa AzRyN said... [Reply Here Bebeh!]

LOL. ingtk tuan blog ni yg nak kawen.. =.=

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@enyheartsdiamond

hehe.
thanks eny!
betul tuh!
just sabar jela kan? :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@AiDa AzRyN

hehe.
nnt kalau I kawen betul2, I invite u eh! jangan tak dtg tau! :)

hani apandi said... [Reply Here Bebeh!]

cik nurul bila lagi? jgn lupa invite kta okay.hehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@hani apandi

InsyaAllah.
Kalau wedding nurul, hani dtg dgn syuk tau. pastu suruh syuk jadik photographer wedding nurul oke! :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™