Header baru, lagu baru, freshin' up sikit!

by - Monday, June 04, 2012


Salam.

Dah sekian lama belog neh tak ber-update, I muncul kembali dengan idea idea baru. chewah! Macam kau neh retis retis jek nak cakap camtuh kan? HAHA! Oke, sekali lagi dalam sejarah penubuhan belog tak berapa nak gah neh, I tukar header, background dan lagu dalam blog. I pilih lagu rancak sikit. Baru la semangat sikit korang nak baca ye tak? #ehh, ada orang nak baca ke? kahkahkah!


Yezza! Itu dia header baru saya! Simple simple chumel! :P

p/s : Lepas ni jangan heran pulak sebab I akan selalu update! :))

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

You May Also Like

4 Comments