TQ Sticker Design for Wedding

by - Thursday, June 07, 2012


Salam.


Design kali ni adalah untuk Wedding Ceremony one of my customer. Beliau nak guna two major color iaitu GREY and PINK. This is my first design for ai format sebab customer I nak ai format, bukan .png format macam design design yang selalu tu.

Hope beliau suka dan kalau korang perasan, header baru I tuh inspired from this design la. HEHE! Tapi ada la ubah ubah sikit. Congrates kepada pasangan bakal pengantin ini! 

And, sape sape yang nak guna perkhidmatan design untuk TQ tag ke, Wedding Banner ke, just leave your inquiries at nurul.purplechumel@gmail.com ya!

p/s : Akan datang. I akan promosi kan satu produk kesihatan yang sangat berkesan dan sangat berguna untuk kaum hawa di luar sana. Stay tuned! ^_~"

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

You May Also Like

5 Comments