Tuesday, May 3, 2011

Home » , , , » #02 Cash Out (Nuffnang)

#02 Cash Out (Nuffnang)

Salam.

Actually I nak update pasal cash out nih pagi tadi. Tapi memandangkan mood I tak berapa stabil then I pindah rumah tengah hari tadi, so I tak sempat nak update. Takpe. Malam pun boleh kan..

oke, malam tadi actually I happy sangat. Sebab I dah dapat second cheque from Nuffnang. Tapi malam tadi jugak kegembiraan I diragut. hmm. entah la. I tak nak cerita benda-benda sedih nih. I nak cerita yang happy-happy je, biar korang semua pun akan happy jugak. (even though I tengah menangis sekarang T__T).




Walaupun tak banyak, tapi I berpuas hati. Sebab last cash out I tahun lepas pun I dah dapat almost RM80+. Kira oke lah kan. Untuk korang yang masih belum dapat lagi, jangan putus asa oke. Korang confirm akan dapat punya lah, janji korang usaha sungguh-sungguh. Jangan post benda mengarut macam I dalam blog, sudah lah ye. Hiks! oke. Jom tengok aksi gedik I masa dapat surat cinta nuffnang nih! >.<


p/s: Thanks for Cida, Maybell dan Nagaraj sebab tolong I pindah rumah tengah hari tadi. Bersungguh-sungguh betul diorang angkat barang. Kesian I tengok. Thanks korang! Bertuah dapat kawan macam korang! =.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Dawia Honeyputri said... [Reply Here Bebeh!]

Assalam nurul..
wah bestnya tengok blogger macam U dapat cash out nuff beratus ratus..
cemana ye nak sampai tahap macam tu?..
leh bagi tips ;)
selalu blog wia tak melonjak pun..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Dawia Honeyputri

tu semua rezeki syg..
yg penting, kena ada semangat dan bersungguh2.. benda ni semua kena byk belajar..biar blog korang biasa2 jek mcm blog I..tak famous, tp still maintain kan traffic and selalu update..tu dah cukup memadai..
gud luck syg! =.=

Cik Ezy said... [Reply Here Bebeh!]

bestnye dpt duit..
leh sopink!
hehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Ezy

hehe..
dah sopink!
pastu leh simpan kat asb! :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™