Wednesday, May 9, 2012

Home » , , , , , , » Next design done! | Dian Cheeze

Next design done! | Dian Cheeze


Salam.

Blog : Dian Cheeze
Url : http://www.diancheeze.com/
Theme : Soft Yellow, Simple.


p/s : This is my regular customer. I dah edit blog Dian ni dua kali. Dah pernah tukar header dia, dan dah pernah buatkan banner. Alhamdulillah, Dian masih tidak jemu dengan khidmat edit blog dari I. Thanks for all your support ya Dian! Jom terjah blog baru Dian! Kali ni dengan product cheese yang pastinya sangat yummy! Mai try! :)

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

jarang orang gune tema kuning..tapi kene lah dengan nama cheese tu kan..cantik kaler dia.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

hehe..tul tu..
permintaan customer..
tp bila tgk, cantik jugak even i sendiri tak berapa nak ngam ngan kuning.. hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™