Dinner with family

by - Thursday, May 10, 2012


Salam.

Dah lama tak story pasal family. Sebab apa? Sebab I ni sangat jarang balik kampung even kampung I takde la jauh mana pun. Then bila I cuti, ramai yang takde kat rumah. So, hilang mood nak balik kampung. Almaklumlah, I ni cuti time weekdays. Semua orang kerja. Tunggu la I dah kerja yang tak payah kerja on weekends. Baru la senang balik kampung. :)

Last Tuesday, I balik kampung. I ajak mama ngan nenek I dinner kat luar. Dah lama tak belanja diorang. Dan macam biasa, adik I yang last tu mesti la nak ikut. Kitorang dinner dekat bandar Batu Pahat jek. Even tak semua family members I ada sekali, tapi kira oke la tu kan. Nak tunggu semua ada, memang berkurun la lagi. Oke, jom layan gambar.

Fish and Chips saya!

Grill Chicken Chop Ifwat!

Maryland Chicken Chop mama!

Mama and Me!

Me and Nenek!

Ifwat and Me!

Nenek dengan Nasi Goreng Kampung Ayam nya!

Puas la I dok pujuk nenek suruh makan western food sekali sekala. Tapi nenek kata dia nak makan nasi jugak. Western food tak kenyang. Aih. Nasib baik restoran tu ada serve macam macam. So, pilih jela. Kalau I bawak nenek pergi Pizza Hut ke, MK Restaurant ke, Nando's ke, macam mana I nak carik nasik yek?? Adoiii.. Nenek, nenek! :P

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

You May Also Like

6 Comments