Facebook Problem! Please help me!

by - Monday, May 28, 2012


Salam.

Ahh sudah! Fesbuk I buat hal. I tak tahu sama ada I sorang je ke yang kena problem ni, or ada someone else yang kena problem yang sama macam I jugak. Sangat tension dan menyedihkan bila akaun fesbuk tak boleh guna. Ye la, sekarang kan memang zaman manusia tak boleh nak berenggang dengan fesbuk. Sedey!

Korang nak tahu apa masalah I? Oke, bila I nak 'Like' status or photo my friends, dia akan keluar error ni..


Then bila nak post status dekat wall I sendiri, dia akan keluar error macam ni pulak. Arghhh tensen!


Anybody can help me?? I sangat sedih gila babeng dengan fesbuk I neh. Nak buat fesbuk baru, I sayang gila kot dengan fesbuk yang lama tuh. Dah 6 tahun lebih I dengan fesbuk tu. Tolong please!!! ;'(

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

You May Also Like

4 Comments