Mengidam Secret Recipe!

by - Sunday, May 13, 2012


Salam.

Woa! Dah malam malam neh tiba tiba boleh ter-mengidam nak makan Spaghetti Meatball Secret Recipe (SR) pulak. Adoi la. Al maklum lah, I sekarang dalam proses menurunkan berat badan yang sentiasa meningkat dan tak mau turun turun neh. So dalam usaha itu, I tried to avoid myself from rice. Seriously, I dah nak masuk seminggu tak usik nasi. Tak tahu la macam mana hasilnya. Tapi sekarang neh I belum rasa perubahannya lagi. HEHE. Maybe lagi dua minggu kot. Wish me luck!

Bila dah malam malam neh baru nak mengidam nak makan Spaghetti memang dah tutup la kan semua SR. So I terpaksa tahan selera. Tengok gambar je pun jadi lah. This picture was taken a month ago. I makan dengan Ainaa masa on the way nak balik rumah from KL. Actually SR ni pun dekat Ayer Keroh je pun. Kat MITC. Ada satu SR besar kat situ. Dah la, jom layan gambar untuk hilangkan rasa lapar!

Iced Chocolate! Yummy!

Caesar Salad

Spaghetti Meatballs! 

Lapar nya.. :(

Caesar Salad yang sangat sedap!

My food. Nak makan lagi!

Siyes lapar. Masa balik kerja tadi ingat nak beli something untuk alas perut malam malam neh. Tapi takde member pulak nak teman. Kalau Cida kerja siang, confirm dia teman. Isk! Tension la lapar malam malam neh. Ni semua gara gara tak makan seharian la neh! Grrr... :'(

Dont forget to VOTE ME!
Photobucket

You May Also Like

10 Comments